Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nezaboravan susret Janka Popovića Volarića s bivšom djevojkom

Autor A.S.
Autor A.S.

Zar se to dogodilo?

Izvor: Story

Susret Janka Popovića Volarića i njegove bivše djevojke Tijane Pečenić na setu Supertalenta privukao je pažnju na glumčev privatni život. 

Izvor: Story

Sve oči bile su uprte u Janka koji je promatrao zanosnu Tijanu dok je u policijskom odijelu pomagala mladom natjecatelju u nastupu. Inače, 32-godišnja Tijana trenutno i glumi policajku u seriji 'Na granici' pa to objašnjava i njezin outfit. 

Janko je vezu s Tijanom krio tri godine. Naime, prije nje je bio u brak s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom. Na brak su se dolučili nakon dvije godine veze, no razveli su se nakon tri godine. Nedugo nakon priznao je vezu s Tijanom koju je upoznao na setu serije 'Kud puklo da puklo'. 

Izvor: Story

Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017. godine, a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu. Naime, u tom trenu on je bio u Zagrebu, a ona u Beogradu. Kako je jednom glumac priznao, znalo je proći i po mjesec dana da se ne vide, no to su nadoknađivali kad bi se konačno sastali. Nakon Tijane, ljubio je 11 godina mlađu novinarku televizije N1 Mateu Dominiković. Veza nije imala dug vijek trajanja te su prekinuli nakon nekoliko mjeseci.

Izvor: Story

Najčitanije

Najnovije

loader