Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Svaki puta kada krenemo razgovarati o imenu bebe, ne završi dobro'

Autor J. P. B.
Autor J. P. B.

Domaća glumica progovorila o trudničkim danima

Izvor: Instagram

Domaća glumica Petra Cicvarić koju pamtimo po ulogama u serijama 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova' trenutno uživa u obiteljskim trenucima sa suprugom Peđom Gvozdićem i trogodišnjom kćeri Koranom, ali i u slatkim trudničkim 'mukama'. Prinova u ovu obitelj treba stići u drugoj polovici ožujka, a simpatična je Osječanka za Story.hr otkrila kako joj prolaze trudnički dani, zna li spol bebe, kako je na vijest o braci ili seki reagirala malena Korana, ali i što joj se u zadnje vrijeme najviše jede.

'Beba raste, sve je uredu, da pokucam o drvo. Uživamo', kratko je opisala trudničke dane pa nastavila: 'Ne znamo dolazi li nam dječak ili djevojčica, ne želimo saznati. Želimo da nam to bude iznenađenje, tako je bilo i s Koranom', otkriva glumica. S obzirom da ne zna spol prinove, zanimalo nas je kako nabavlja opremu i dekorira dječju sobu te je li s time još uopće i krenula. 

'Ma ne patimo mi na tu podjelu na plavo i rozo. Korana ima svoju sobu, a 'bebač' će, kada stigne, u početku ionako biti s nama. Stigne se sve, ne brinemo', govori. Iako spol još ne zna, otkrila nam je čemu se 'mrvicu' više nada.

'U principu mi je zaista svejedno, ali možda bih malo više da to ipak bude još jedna curica. Već znam kako 'funkcioniraju' ženska djeca, pa zato. Ali najviše zbog Korane, ona je uvjerena da će dobiti seku i ništa drugo ne dolazi u obzir. Vijest o tome da će postati starija sestra primila je odlično. Otpočetka smo ju pripremali da će doći mala beba, a ona će biti velika sestra koja će u svemu pomagati mami i tati', otkriva ova 33-godišnjakinja. Ona i suprug, smije se, još se nisu dogovorili oko imena djeteta, jer svaki puta kada o tome krenu razgovarati 'ne završi dobro'. 'Ne slažemo se zasad baš oko imena, ali tako smo i s Koranom u zadnji tren odlučili i ispalo je odlično', govori Petra koja, kaže, nema nikakvih posebnih trudničkih želja.

'Jedino što mi se više jede u zadnje vrijeme su topla, jušna jela. Nemam nekih posebnih zahtjeva, zasad, haha. U prošloj trudnoći, primjerice, bila sam luda za lubenicom i sladoledom. Sad je vani hladno pa mi sladoled ne pada na pamet, ali možda 'poludim' za vrućom čokoladom', govori glumica i otkriva ostvaruje li joj suprug Peđa trudničke želje.'Što će jadan, mora, boji se ječmenca. Ma super je, zaista, već sada mi ne dozvoljava nikakve fizičke napore, pomaže koliko god može', zaključuje Petra. 

Najčitanije

Najnovije

loader