Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OSTAVLJEN Zaručnica Darka Lazića sa sinom otišla k roditeljma

Opet je turbulentno

Izvor: Instagram

Srpski pjevač, 28-godišnji Darko Lazić i njegova osam godina mlađa zaručnica Martina Gagić gotovo svakodnevno pune medijske stupce svojim turbulentnim odnosom, koji varira od savršene 'filmske' romanse, pa sve do žestokih svađa i prekida veze. Drami u ovoj vezi, čini se, još se ne nazire kraj. 

Izvor: Instagram

Naime, nakon što je Marina nedavno 'poludjela' zbog njegovog zbližavanja s bivšom ženom, 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević,sada mu je navodno u mobitelu našla i poruke od jedne pjevačice zbog čega je s njihovom petomjesečnim sinčićem Aleksejem otišla živjeti kod svojih roditelja, prenosi Kurir. Međutim, pjevač je zaručnicu ipak uspio nagovoriti da mu se vrati, a sada je osmislio taktiku kako da ga više ne ostavi. Darko, naime, želi još jedno dijete, ali Marina za to ne želi ni čuti. 

'Darko stalno ima neke probleme. Marina se brzo naljuti i ne želi mu prelaziti preko svega. Kada on u nečemu pretjera, ona se spakira i sa sinom ode kod mame i tate. Tako je bilo i nedavno kada je posumnjala da je vara, ali se na kraju ispostavilo da je bio nesporazum, pa se ona vratila u njihovu kuću. Darko sada želi da mu ona podari i drugo dijete jer vjeruje da će je tako zadržati za sebe te da ona neće donositi nagle odluke kao do sada. Pričao je s njom i rekao joj da želi da naprave bebu te da Loreni i Alekseju podare još jednog brata ili sestru. Međutim, ona za to ne želi niti čuti jer je rodila prije četiri mjeseca i želi se u potpunosti posvetiti Alekseju', otkrio je izvor blizak pjevaču.

'Darko je razgovarao i sa svojim roditeljima i zamolio ih da porazgovaraju s Marinom te da joj savjetuju da bi bilo dobro da rodi još jedno dijete dok je još mlada. Siguran je da je sada pravo vrijeme za to, a i da ne rade veliku razliku u godinama među djecom. Darko zna da Marina, iako je mlada, nema mnogo strpljenja za njega i njegove gluposti. Zato je uvjeren da sa dvoje djece ipak ne bi mogla tek tako otići i sama brinuti o njima. Ne znam zašto, ali on je baš u stahu da će ga napustiti. Pazi da joj udovolji u svemu, dosta vremena provodi s njom i s bebom, baš se boji da ju ne izgubi. Ona je, pak, u najgorem trenutku bila uz njega i sada očekuje da on to poštuje i ne radi greške koje je radio kada je bio u braku s Anom. Zato je i 'navalio' da naprave još djece, međutim, od toga nema ništa, barem za sada', rekao je isti izvor te dodao da je Darko pred Marinom pitao svoju petogodišnju kći Lorenu koju ima iz prvog braka s Anom Sević želi li brata ili seku, a djevojčica je na to potvrdno odgovorila. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader