Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda RTL-a: 'Ne smatram se talentiranom, već samo vrijednom'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ispričala nam je o svojoj vještini

Izvor: Story

Zvijezda RTL-a, 38-godišnja novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan pohvalila se još jednim talentom. Naime, na društvenim je mrežama objavila simpatičan video na kojem demonstrira svoje umijeće sviranja klavira izvodeći slavnog Chopina, a društvo joj pravi pjevačica Zsa Zsa. Za Story.hr Edita je otkrila kada je naučila svirati klavir, je li ikada nastupala, ali i pokazuje li njezin jednoipolgodišnji sin Vanja, kojeg ima u braku sa suprugom Javorom, interes za glazbu.

Pogledajte

00:15
Edita Misirić Vrkljan
Edita Misirić Vrkljan
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

'Radila sam reportažu sa Zsa Zsom, a ona odlično svira violinu. Ja sam, pak, u u osnovnoj školi svirala klavir u rock bendu 'Polaris'. Kod nje sam vidjela svoj instrument iz mladosti, pa sam se, eto, odlučila okušati, iako nisam dugo svirala', rekla nam je Edita te otkrila kada se 'rodila' njezina ljubav prema sviranju.

'Sviram odmalena, s deset godina pridružila sam se bendu te smo čak išli po raznim festivalima', rekla je voditeljica i nastavila: 'Nažalost, više ne sviram često kao nekada, iako bih voljela da imam više vremena. Osim toga, u Zagrebu gdje sada živim nemam klavir, on se nalazi u mojoj obiteljskoj kući u Križu, pa i zato nemam prilike svirati toliko često koliko bih htjela', govori Edita i dodaje kako sebe ne smatra talentiranom, već samo vrijednom. Ipak, s obzirom da svira rijetko, otkrila nam je i je li se dio vještine izgubio tijekom godina.

'Pa mogu reći da je, to je kao s jezicima. Pohađala sam jezičnu gimnaziju i primarni mi je jezik bio njemački. No, kako ga godinama nisam koristila, dosta toga sam 'izgubila' putem pa je znanje potrebno osvježiti', iskrena je Edita. Kod kuće klavir možda nemaju, ali zato imaju tri gitare koje svira njezin suprug, dodaje, a nas je zanimalo je li i maleni Vanja krenuo očevim stopama.

'Voli glazbu i obožava kada mu Javor zasvira. Kada želi čuti muziku, viče 'tana, tana'. Naime, baka mu je jednom kupila tamburu, i sve što mu liči na nju on zove 'tana', smije se voditeljica te otkriva hoće li sina motivirati da sam krene u glazbene 'vode'. 'Mi bismo svakako voljeli da se bavi glazbom i svira bilo što, pa makar to bilo i amaterski. Ipak, nećemo ništa 'forsirati', ali ako pokaže želju, s veseljem ćemo ga podržati', zaključuje Edita. 

Najčitanije

Najnovije

loader