Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Suprugu nogometaša provalnici napali golu usred noći

Autor J.P.B
Autor J.P.B

Veliki šok

Izvor: Facebook

Djevojka nogometaša Leicester Cityja Demaraija Graya, Emma Hickman, doživjela je veliki šok, ali i traumu, kada su u obiteljski dom ovog para upali provalnici s mačetama. U trenutku napada 23-godišnjakinja je bila sama kod kuće s tek rođenim sinčićem. Napad se dogodio usred noći, a Emma i beba pored nje su spavale, prenosi The Sun. Napad se dogodio u ožujku prošle godine, a sada je počelo suđenje. Četiri napadača, vjeruje se, luksuznu su kuću pronašli pomoću Google Mapsa, a iz nje su pobjegli s 24 tisuće funti i mnogo nakita. 

'Spavala sam kada je netko uletio u sobu. Nisam shvatila što se događa dok nisam vidjela muškarca s nožem. Bila sam gola pa sam ostala ispod plahti. Rekli su mi da se ne pomičem, a zatim su pitali gdje su novac i nakit. Svi su imali oružje, a jedan je imao i narančastu mačetu koja je izgledala kao mač. Moj Rolex stajao je sa strane, uzeli su ga i rekli da će mi dečko kupiti novi. Bila sam prestravljena. Uzeli su i ključ Mercedesa, ali kasnije su shvatili da auto nije u garaži', prisjetila se Emma na sudu.

Izvor: Facebook

Na snimci nadzorne kamere jasno se vidi upad četvorice razbojnika u kuću, a Emma je ispričala i kako su njezinog godinu dana starijeg supruga optužili da je član bande. Ona ih je pokušala zastrašiti rekavši da će njezina majka stići svaki tren, no oni su joj odgovorili kako će joj nauditi čim dođe. 

Oružana je četvorka optužena da je na sličan način upadala u domove i poslovne prostore tijekom pola godine. Za zastrašivanja žrtava koristili su mačete, čekiće i noževe. ijekom istrage otkriveno je da je jedan od optuženih na internetu pretraživao pojam 'Demarai Gray Leicester City' samo tri dana prije provale u dom nogometaša. No, on i dalje negira da je sudjelovao u pljački, iako nema alibi. Baš kao i on, još jedan sudionik negira upletenost u zločinost, dok su dvojica optuženika, otac i sin, priznali krivicu. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader