Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mihaela iz 'Gospodina Savršenog' progovorila o novom dečku

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otkrila

Izvor: Instagram

Porečanka Mihaela Muhvić u 'Gospodinu Savršenom', odnosno 27-godišnjem Miji Matiću, iako je to željela, nije našla ljubav. Točnije, Mijo je Mihaelu izbacio u samom finalu emisije, odlučivši se ljubav potražiti sa Slovenkom Nušom Rojs. 'Odbačena' Mihaela nije dugo patila, a sreću je potražila s novim odabranikom, o kojem je progovorila za RTL.

'Točno je. Veza je još uvijek svježa, ali zasad mogu reći da sam na ljubavnom planu zaista zadovoljna', potvrdila je 23-godišnjakinja glasine o novoj ljubavi. 

'U posljednje vrijeme dosta putujem. Sa mnom na izlete uvijek idu meni jako bliski ljudi. Ponekad dečko, ponekad prijateljice, a ponekad majka', ispričala je te otkrila kako izgleda njezin život nakon boravka u vili Gospodina Savršenog. 

'Otkako je show završio, moji se dani čine znatno kraći nego što uistinu jesu. Radim i dalje isti posao, samo što sada uz njega imam i dodatne izvore zarade. Uz sve to, kombiniram i druženje s ljudima do kojih mi je stalo tako da su moji dani u cijelosti ispunjeni', rekla je Mihaela. 

Najčitanije

Najnovije

loader