Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Gabrijela iz 'Života na vagi': 'Mislim da rastem, a ja se gubim'

Autor T.O.
Autor T.O.

Ne želi više šutjeti

Izvor: Instagram

Jedna od favoritkinja prve sezone RTL-ova showa 'Život na vagi', 28-godišnja Gabrijela Crnjac, nastavila je svoju borbu s kilogramima i nakon showa. Izmijenila je prehranu i redovito trenira, o čemu često izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama. Iako se činilo i da zrači s više samopouzdanja i zadovoljstva, Gabi, kako ju mnogi od milja zovu, sve je iznenadila svojom prilično neočekivanom objavom.

Gabrijela Crnjac Izvor: Instagram

'Istroše te s vremenom svi pomalo. Istroše te roditelji svojim očekivanjima. Istroše te prijatelji svojim potrebama. Ljubavi svojim izdajama. Nepoznati ljudi svojim tužnim pričama. Ružne vijesti u novinama. Istroši te vrijeme, noći, dani. Istroše te snovi, želje, ambicije. Svako uzme pomalo od tebe, u prolazu, pa ode. Svi nešto hoće, svi nešto trebaju. Svakim danom mislim da rastem, da se nadograđujem, a ja se gubim. Nestajem. Postajem umorna, nesretna, stara iako sam poprilično mlada. Shvaćam da sam imala drugačije snove. Shvaćam da je ostao tek mali djelić mene, da su ostalo razgrabili poput gladnih vukova. Ne dam nikom više da me crpi i troši. Ionako nemam više što dati. Davala sam sve. Nazad dobivala jako malo', napisala je Gabrijele pored kolaža svojih fotografija.

GaBrijela crnjac Izvor: Instagram

Iako simpatična Brođanka nije bila specifična kada je riječ o tome što ju je potaknulo na ovakvo razmišljanje, Gabrijela je rasplakala brojne gledatelje, uključujući i voditeljicu showa Marijanu Batinić, kada je tijekom snimanja showa priznala da se boji da će zbog težine ostati sama cijeli život.

Izvor: Story

Kako je nadavno priznala za Story.hr, još uvijek se tog straha nije riješila. 'Nije nestao strah jer još uvijek nisam skinula sve kilograme što imam', rekla nam je Gabrijela i dodala da u njezinom životu trenutno nema nitko poseban. Ipak, dodala je kako vjeru u ljubav još uvijek nije izgubila, a prilikom odabira partnera Gabrijela ostaje skromna - najvažnije joj je da njezin budući partner bude komunikativan i da ju zna nasmijati.

Najčitanije

Najnovije

loader