Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Filomena iz 'Života na vagi': 'Srce mi se stegnulo od emocija'

Autor T.O.
Autor T.O.

Otvorila nam je dušu

Izvor: Facebook

Filomena Roglić, 33-godišnja Makaranka, koja je prošle godine sudjelovala u jednoj od najpoznatijih emisija na RTL televiziji 'Život na vagi', sa zdravim je životom nastavila i nakon showa. Simpatična crnka, koja je u nekoliko navrata naglasila kako je sada puno samopouzdanija, veliku ljubav gaji prema glazbi te pjeva kad god joj se pruži prilika. Kada se rodila ta njezina ljubav, koliko dugo se bavi pjevanjem te planira li profesionalnu pjevačku karijeru, Filomena je otkrila samo za Story.hr.

Filomena Roglić Izvor: Facebook

'Ljubav prema glazbi predodređena je već mojim imenom čije značenje je 'ona koja voli pjevanje'', započela je i otkrila nam kako je svoj talent počela razvijati još od malih nogu. 'Još kao dijete sam išla na razna natjecanja, poput 'Turbo Limach Show', 'Story Super Nova', 'The Voice' i slično. U mom susjedstvu svi me po tome i znaju da se vječno 'ori iz kuće', ispričala nam je uz smijeh te dodala kako su njezini glazbeni počeci bili u prvim razredima škole u crkvenom zboru.

Filomena roglić Izvor: Facebook

Filomena kaže kako se nije glazbeno školovala već se u pjevanju vodi isključivo emocijama. 'Sve što iz mene izlazi pretače moje emocije u neki svijet, koji ja vidim kroz samo pjevanje', govori nam. Jedan od najdražih i najposebnijih nastupa, kaže Filomena, dogodio se prošle subote kada je imala priliku zapjevati na svadbi svog jedinog brata.

Pogledajte

00:53
Filomena Roglić
Filomena Roglić
Izvor: Filomena Roglić
Izvor: Filomena Roglić

'Oni su imali želju da upravo ja budem ta koja će im pjevati u Crkvi. A sam osjećaj? Tisuću emocija hoću li ja to moći, hoću li ih osramotiti možda ili ću ipak ono što su i očekivali od mene. Stati pred oltar i zapjevati ulaznu pjesmu je bilo neopisivo. U jednom trenu se srce stegnulo od emocija, a onda sam pustila da me Bog vodi. S obzirom na to da mi je vjera jako bitna, meni je najposebnije pjevanje upravo u Crkvi', otkrila nam je i dodala kako je i ranije imala prilike pjevati upravo na sebi najposebnijem mjestu.

filomena roglić Izvor: Facebook

Filomena ne skriva kako bi voljela da njezino pjevanja krene i u ozbiljnije vode. 'Velika želja mi je bila ostvariti se i profesionalno u tom smjeru, no dogodili su se neki drugi životni prioriteti, ali to ne znači da mi nije želja i dalje. Voljela bih jednog dana ostvariti neku glazbenu suradnju ili izdati svoju pjesmu, koja bi predstavila mene takvom kakva doista i jesam', iskrena je Filomena čiji su glazbeni uzori Nina Badrić i Doris Dragović. 'Njima se divim od malena već. Tako jednostavne, a Dive glazbene scene', ispričala nam je i otkrila ima li u njezinom životu, uz glazbu, mjesta i za neke druge ljubavi.

Filomena roglić Izvor: Instagram

'Što se tiče ostalih ljubavi rekla bih općenito da volim život ma kako gorki ili slatki trenutci bili. Jer sve to nas izgradi u osobe kakve smo danas! Upravo su emocije u našem glasu ono što privlači ljude da nas slušaju. Stoga pjevajmo uvijek, jer nekom ćemo biti jedini tračak sunca u danu', zaključila je.

Najčitanije

Najnovije

loader