Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Eciju Ojdanić i njezine kolege ispratila policija

Autor T.O.
Autor T.O.

Nisu to očekivali

Izvor: Instagram

Ecija Ojdanić, 45-godišnja glumica koju trenutno gledamo u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi', osim televizijskim, zauzeta je i kazališnim angažmanima, a glumi u svom kazalištu 'Moruzgva' koje je iznjedrilo vrlo uspješnu predstavu 'OtpisaNE'. Upravo s tom predstavom, u kojoj glumi s kolegicama Petrom Dugandžić i Ernom Rudnički te kolegom Slavkom Sobinom, gostovala je u Slunju, a na putu u tamošnje kazalište naišli su na probleme. Naime, do kazališta su došli uz policijsku pratnju, a što se točno dogodilo, Ecija je ispričala samo za Story.hr.

Izvor: Instagram

'Sinoć smo imali predstavu u Slunju na koju smo išli osobnim automobilom i u 19:05 smo ušli u kolonu koja je bila dugačka jedan kilometar, a predstava je trebala početi u 20 sati', započela je. 'Budući da nam se žurilo, ja sam otrčala do policije i rekla da smo mi glumci iz Zagreba. Na to je ljubazni policajac rekao: 'O, pa moja supruga vas čeka na predstavi'', priča nam i dodaje kako je za kilometarsku kolonu bila zaslužna prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila.

'Srećom nitko nije nastradao, ali su razbijeni automobili prepriječili put ostalim vozilima. Kako bi uspjeli na vrijeme stići u kazalište, onaj ljubazni policajac proveo nas je po nekim sporednim cestama i stigli smo na predstavu. Publika je bila zadovoljna i mi smo sretno stigli na predstavu te se sretno vratili u Zagreb. Hvala policiji iz Slunja', ispričala nam je oduševljeno.

Najčitanije

Najnovije

loader