Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nuša uživa u društvu novog muškarca

Autor J. P. B.
Autor J. P. B.

'Gospodin savršeni' je prošlost

Izvor: RTL Press

Slovenka Nuša Rojs, nesuđena draga ovogodišnjeg 'Gospodina Savršenog', 28-godišnjeg Mije Matića, čini se, ljubavni je 'krah' preboljela, pa sada punim plućima uživa u životu, ali i razvoju svoje pjevačke karijere. 'Šuškanja' o novoj ljubavi simpatične 28-godišnjakinje za koju je u jednom trenutku navijala većina Hrvatske počela su kada se nedavno sve češće počela pojavljivati u društvu godinu dana starijeg glazbenika i vlasnika noćnog kluba, 29-godišnjeg Mateja Mlađenovića.

Ovaj je 29-godišnjak, baš kao i njegova slovenska kolegica, ljubav pokušao naći putem TV-a, točnije, emisije Nove TV 'Ženim sina?', u kojoj mu je buduću suprugu birala majka. Međutim, u tome, kao i Nuša, nije uspio. Za 24 sata Matej je otkrio kako ga je s Nušom povezala upravo glazba, pa zajedno trenutno rade na duetu. Međutim, mogućnost da se između njih dogodi nešto više ne isključuje. 

'Poslušala je moju pjesmu, jako joj se svidjela, s veseljem je pristala da zajedno radimo i od tada smo u kontaktu. Nuša je divna cura, pristupačna, jednostavna, lijepa, nježna, ali u isto vrijeme i jako borbena kada dođu u pitanje stvari koje su joj bitne...i sve to mi se jako sviđa kod nje. Za sada je naš odnos isključivo prijateljski, ali uvijek postoji mogućnost da se desi nešto više ako provodiš određeno vrijeme sa nekom osobom, a ja nikada tu mogućnost ne odbacujem na prvu - rekao je Matej za domaći medij.

Podsjećamo, nedavno su Matej i Nuša 'uhvaćeni' prilikom druženja u jednom zagrebačkom kafiću, a već su tada krenula nagađanja da se između njih 'kuha' nešto više od običnog prijateljstva i poslovne suradnje. Međutim, ako je suditi po dosadašnjim izjavama Slovenke i godinu dana starijeg glazbenika, za sada je ipak još uvijek riječ samo o prijateljstvu.


Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader