Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ekstremna odluka princa Charlesa

Autor M.A.
Autor M.A.

Kraljevska obitelj će se prepoloviti

Izvor: Profimedia

Čini se kako britansku kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme trese skandal za skandalom, pa stoga ne čudi radikalna odluka 71-godišnjeg princa i prijestolonasljednika Charlesa, koju je nedavno prenio britanski tabloid Express.

Izvor: Profimedia

Naime, princ od Walesa smatra kako je kraljevska obitelj prevelika, pa ju namjerava svesti samo na najuže članove počevši sa sinovima, 37-godišnjim Williamom i 35-godišnjim Harryjem, njihove supruge, djecu i sebe, dok će svi preostali članovi izgubiti dosadašnje titule te postati regularni građani. Kako prenose ondašnji mediji, Charlesa je na ovaj ekstremni potez ponukao najnoviji pedofilski skandal princa Andrewa koji je nedavno zbog navedenog incidenta bio primoran napustiti kraljevski dvor. 

Izvor: Profimedia

Ako je vjerovati natpisima britanskih medija, Charles je prošlog tjedna obavijestio svog oca, 98-godišnjeg princa Philipa u Sandringhamu, da u idućih 18 mjeseci namjerava preuzeti krunu od dugovječne kraljice Elizabete koja bi uskoro trebala otići u više nego zasluženu mirovinu, a on će zauzvrat preuzeti sve svakodnevne dužnosti i obiteljske poslove svoje majke. Podsjetimo, 93-godišnja kraljica Elizabeta okrunjena je još davne 1953. godine.

Izvor: Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader