Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SKANDAL Šalili se na račun žena koje su silovali

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Zgrozili javnost

Izvor: Instagram

Jedne od najpopularnijih pjevača u Južnoj Koreji, 30-godišnji Jung Joon - young i Choi Yong Hoon tamošnji sud danas je proglasio krivima za grupno silovanje dviju žena, prenosi Daily Mail. Da stvar bude još bizarnija, pjevački je dvojac seksualno napastovanje jedne od njih i snimao te distribuirao video snimke.

Jung je također osuđen i zbog toga što je snimalo spolni odnos s jednom ženom bez njezina pristanka, da bi kasnije bez njezina znanja dijelio snimku. On je zato osuđen na šest, a njegov kolega na pet godina zatvora. Kada im je pročitana presuda, okrivljeni je dvojac zaplakao. 

Pop pjevači koji su slavu stekli sudjelovanjem u tamošnjem talent showu, bili su i članovi internetskih grupa u kojima su se dijelile snimke spolnih odnosa, a tamo su često i zbijali šale na račun drogiranja i silovanja žena. Jung i Choi priznali su kako su snimke objavljivali, međutim, tvrde da nikada nisu silovali žene, već da su one dale svoj pristanak. Ipak, njihova obrana nije 'prošla' na sudu, pa će uz dane provede iza rešetaka, morati 'odraditi' i 80 sati seksualne edukacije. 

Najčitanije

Najnovije

loader