Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Finalist 'Supertalenta': 'Predrasuda je uvijek bilo i bit će ih'

Autor T.O.
Autor T.O.

Nakon spektakularnog nastupa, otvorio nam je dušu

Izvor: Instagram

Benjamin Iličić 18-godišnji je mladić koji se twirlingom bavi još od devete godine, a sada je u showu 'Supertalent',koji se prikazuje na Novoj TV, svoj talent predstavio čitavoj Hrvatskoj. Nakon što je svojim nastupom protekle nedjelje oduševio publiku, ali i žiri te zaradio četiri 'da', Benjamin je ušao u finale showa. Kako je započela njegova ljubav prema ovom nesvakidašnjem sportu, kako izledaju njegove pripreme za nastupe te priželjkuje li pobjedu u 'Supertalentu', ispričao je samo za Story.hr.

Postali ste finalist emisije 'Supertalent' i oduševili ste žiri, koji vas je zasuo komplimentima. Kako se osjećate?
Dojmovi se još nisu slegnuli, još uvijek ne vjerujem da sam postao jedan od tri finalista koji će se boriti za pobjedu. Vrlo sam iznenađen komentarima žirija, jer je ovo bilo sasvim nešto drugačije za razliku od audicijskog nastupa. Vrlo sam uzbuđen oko finala showa te se vraćam još jači sa još većim spektaklom. Pripremite se.

Izvor: Instagram

Jeste li očekivali da ćete ući u finale? Jeste li se dugo pripremali za nastup?
Ne mogu reći da nisam očekivao prolazak jer sam imao ogromnu podršku kandidata, navijača, prijatelja, kluba i saveza. Moglo bi se reći da smo se dugo pripremali s obzirom da je ovo točka u kojoj sam imao pomoć kolegica iz kluba te je to puno zahtjevnije za raditi. Potrebno je osim vlastite koncentracije paziti da se dovoljno koncentrirate na druge u grupi.

Kako to da ste se odlučili baviti baš ovim sportom? Kada se rodila vaša ljubav prema twirlingu?
U Twirling sam došao preko sestara te smo sada jedna velika twirling obitelj. A ljubav prema ovom sportu sam otkrio sasvim slučajno. U početku nisam bio baš za ovaj sport, ali s vremenom je to preraslo u ogromnu volju i ljubav za radom i uspjehom.

benjamin iličić Izvor: Instagram

Budući da se twirlingom ne bavi velik broj muškaraca, jeste li se suočili s nekim predrasudama i kritikama? Jeste li ikada naišli na negativne komentare i ako jeste, kako se nosite s njim?
Predrasuda je uvijek bilo i bit će ih, no mene to ne dira. Postao samo sad i finalist showa, sad ću im dokazati što ljubav prema sportu čini, te kako me gradi kao osobu.

benjamin iličić Izvor: Instagram

Još prije 10 godina u 'Supertalentu' se s twirlingom predstavio i Tihomir Bendelja. Pratite li njegov rad?
Tako je, Tihomir se predstavio na isti način kao i ja te tako i pobijedio. Tihomir i ja zajedno smo u Hrvatskom Twirling savezu te se zajedno natječemo, a od ove godine postao sam dio nacionalnog tima koji čini 8 najboljih twirlera Hrvatske, a kojeg je Tihomir član ali i koreograf.

Pripremate li se već za nastup u finalu? Priželjkujete li pobjedu?
Već sve imamo smišljeno te se krećemo pripremati za finalnu točku kako bi zaokružili moj Twirling put u showu. Za mene je već sami uspjeh prolazak u finale, ali niti pobjeda ne bi bila loša. Pobjedom bih dokazao kako nije bitno kojim sportom se baviš već ako to radiš za ljubavlju da se snovi ostvaruju.

Najčitanije

Najnovije

loader