Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SKANDAL NA POMOLU Procurile snimke silovanja iz BB kuće

Autor N.R.
Autor N.R.

Jesu li ovime ipak prešli granicu?

Izvor: Instagram screenshot

Iako je španjolska verzija ove sezone poznatog showa 'Big Brother', emitirana 2017. godine, sada se u španjolskim medijima piše o skandalu, koji je zgrozio javnost. Naime, radi se o 24-godišnjoj Carloti Prado koja je u ispovjedaonici pogledala video snimku u kojoj je kolega iz showa siluje. Snimke koje su sada procurile, nikada nisu puštene u eter. Unatoč tome, španjolski mediji su se domogli istih i objavili ih. 

Na videu je prikazana, zamagljenog lica, spomenuta djevojka koja je u nevjerici gledala vlastito silovanje. Ubrzo nakon, od šoka nije mogla doći k sebi i zamolila je da se snimka prestane prikazivati. Unatoč njezinoj želji, Big Brother je htio da Carlota sazna za napad koji joj se dogodio. Upravo zbog toga što je vidljivo na video snimci, ovaj se događaj smatra najvećim televizijskim skandalom u Španjolskoj.

Kako prenose mediji, djevojka je te večeri popila previše, zbog čega nije bila svjesna što se oko nje događa. Nakon toga ju je 26-godišnji sustanar Jose otpratio do sebe, što je rezultiralo optužbama za silovanje. Iako možda prekasno, producenti su ga zaustavili i sljedeći dan izbacili iz kuće. Zbog načina na koji su prenijeli stanarki, postavlja se pitanje jesu li pretjerali i prešli svaku granicu dobrog ukusa. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader