Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ljuta Leyla Hajrović: 'Ovo postoji samo na Balkanu'

Autor N.R.
Autor N.R.

Ne može vjerovati

Izvor: Instagram

Supruga Dinamovog igrača Izeta Hajrovića i blogerica, 30-godišnja Leyla Hajrović nakon nedavno proslavljenog rođendana, odlučila je porazgovarati sa svojim pratiteljima, čiji broj doseže 250 tisuća. Nakon što je odgovorila na pitanja o rođendanskoj proslavi, suočila se s nekim pitanjima koja ne voli vidjeti na svojim mrežama. 

Jedno od takvih pitanja je pitanje prinove u braku Izeta i nje. Kako je već nekoliko puta naglasila, smatra da je proširenje obitelji njihova stvar, zbog čega ne voli o tome pričati u javnosti. 'Rođena sam u Švicarskoj, gdje sam živjela do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i nigdje mi nitko to pitanje nije postavio', započela je u nevjerici Leyla koja je u braku preko pet godina. 'Smatram da je to jako nekulturno i ružno', odgovorila je i nadodala da uistinu nije u redu postavljati takvo pitanje, s obzirom na to da nikad ne znate ima li par problema s tim procesom. Smatra da nitko nije lošiji ako nema djece u određenim godinama i nakon određenog vremena provedenog u braku. 

Nakon što se uzrujala na pitanju o prinovi, uslijedilo je ono o vjeri. 'Koje si vjere', glasilo je pitanje koje je razočaralo 30-godišnjakinju. 'I opet jedno pitanje koje samo na Balkanu postoji. Zbog čega je važno tko je koje vjere? Je li zbog toga nekoga gledate drugačije? Ja sam čovjek i vjerujem u dobre ljude i da postoji netko tko gore vidi sve', dio je Leylinog odgovora koji pokazuje koliko je razočarana u današnja razmišljanja ljudi s Balkana.

Najčitanije

Najnovije

loader