Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Žanamari Perčić: 'U kući hodam zakopčana do grla ako želim malo mira'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Otvoreno je progovorila o povećanju grudi

Izvor: Instagram

Domaća 38-godišnja glazbenica Žanamari Perčić morala se obračunati s pratiteljem na društvenim mrežama koji joj je na nepristojan način postavio pitanje o povećanju grudi. Povodom sutrašnje premijere spota za njenu novu pjesmu 'Stigma i tabu' pjevačica iz Makarske predstavila je na Instagramu svoj novi look iz spota, kojeg čine kratka crna kožna jakna i haljina sa zmijskim uzorkom, a dojam 'opasne' žene pojačala je šminkom tamnijih tonova. Pritom je odgovarala i na pitanja pratitelja, a jednog muškog zanimalo je kad će Žanamari osvanuti na naslovnici Playboya. Majka četverogodišnje kćerkice Gabrijele, koju je dobila u braku s pet godina mlađim suprugom Mariom, podsjetila ga je  kako je već bila na naslovnici Playboya prije sedam godina, na što joj je pratitelj postavio vrlo izravno i škakljivo pitanje o veličini grudi. 

Žanamari Perčić Izvor: Instagram screenshot

 'Jesi povećala si*e? Sad izgledaju mnogo veće nego 2012.', upitao ju je pratitelj, na što mu je ona očitala lekciju iz bontona.

'Si*e? Pa ne pričaš sa svojim highschool frendačem, pijan u subotu nakon jointa. Kad pišeš ženi, probaj koristiti manje vulgarne izraze za nešto što vam hrani djecu. A eto ti i odgovora: Dojenjem protiv silikona', poručila mu je pjevačica, a potom je samo za Story.hr pojasnila je li povećavala grudi.

Žanamari Perčić Izvor: Instagram screenshot

'Ne namjeravam imati još jedno dijete. Sva pažnja mi je na Gabrijeli'

 'Naravno da ih nisam povećavala. U odnosu na 2012. imam pet kilograma više, ako ne i šest. Ali, ljudi ne gledaju cjelinu nego su fokusirani na krive stvari pa 'zabriju' da sam nešto radila', odlučno je rekla Žanamari.

'Jako sam zadovoljna svojim grudima i ne bih ih nikad povećavala. Čemu?', dodala je i priznala kako zazire od pomisli na operaciju. 'Bojim se bilo kakvih stranih tijela pa tako i silikona. Hvala, ali ne hvala. No tko voli, nek izvoli', poručila je.

 Pitali smo ju znači li njen odgovor 'Dojenjem protiv silikona' da u bližoj budućnosti namjerava imati još jedno dijete? 'Ne, to samo znači da je to svrha njihovog postojanja i očito im je to odgovaralo jer su ostale malo veće nakon dojenja. Ne planiram još jedno dijete. Sva pažnja mi je na Gabici', odgovorila je.

 Zanimalo nas je i kako njen suprug diše po tom pitanju. Misli li on da bi trebala povećavati grudi?  'I ovako je doslovno opsjednut njima. U vlastitoj kući moram hodati zakopčana do grla ako želim malo mira', odgovorila je Žanamari kroz smijeh.

Najčitanije

Najnovije

loader