Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nova drama Tonyja Cetinskog

Autor M.A.
Autor M.A.

Problemima se ne nazire kraj

Izvor: Instagram

Nakon što se nedavno požalio kako mu je na društvenim mrežama ukraden identitet, jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, 50-godišnji Tony Cetinski, upao je u nove probleme, prenosi Glas Istre. Naime, općinsko državno odvjetništvo u Pazinu, uložilo je žalbu na presudu kojom je Tony oslobođen optužbi da je upravljao osobnim automobilom protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa.

Podsjetimo, pjevača se spomenutom optužnicom teretilo da 3. studenog 2017. godine oko trinaest sati prilikom upravljanja osobnim automobilom nije obratio dužnu pažnju tijekom ulaska u nepregledni oštri zavoj u Pustoj ulici u Rovinju pa je vozilom pregazio Ibrahima Kevljanina Brace. Nesretni Ibrahim koji je u tom trenutku ležao na kolniku zbog narušenog zdravlja uzrokovanog srčanom bolesti i alkoholiziranim stanjem od ozljeda zadobivenih u nesreći preminuo je na licu mjesta.

Pjevač je u rujnu ove godine dočekao oslobađajuću presudu, no čini se da će se mukotrpni sudski proces koji je zasigurno bolan kako za pjevača, tako i za obitelj nesretno preminulog Ibrahima, nastaviti zbog najnovije žalbe općinskog državnog odvjetništva. Odmah na početku suđenja, u svibnju prošle godine, pjevač je jasno poručio da se ne smatra krivim za tragični događaj. 'Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće, ne osjećam se krivim', izjavio je Tony. Dodajmo tome i da je utvrđeno da pjevač nije bio pod utjecajem alkohola niti droge u trenutku nesreće. Odmah nakon podizanja optužnice, za Story.hr rekao je da se ne slaže s onim što je napisano u optužnici, ali i da je ta nesreća ostavila bolan trag u njegovom životu.

Tagovi

loader