Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća glumica: 'Nisu nam još u planu vjenčana zvona'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Progovorila je o ljubavi bez braka

Izvor: Robert Gašpert

Glumicu i dizajnericu Katarinu Baban imamo prilike gledati na Novoj u ulozi zločeste Tamare, osobu karakterom sasvim suprotne od nje. I dok Tamara voli drugim ljudima zagorčavati život, 31-godišnja Slavonka već godinama uživa u ljubavi s dečkom Igorom Subotićem, a za IN Magazin otkrila je misle li njih dvoje uskoro stati pred oltar uz svadbena zvona te čega bi se prije mogla odreći - mode ili glume. 'Nije još u planu vjenčanje, bit će nekad, možda i ne bude. Ne znam, ja to volim nekako sve polako i oboje smo spontani po tom pitanju. Mislim da ljudima može biti lijepo i da nisu vjenčani, mislim da da je važno da su ljudi sretni i zadovoljni', rekla je Katarina.

Otkrila je i da je sama sebi najveći kritičar u životu, a odmah do nje je njena mama. 'Mama ni ne mora ništa iskomentirat, ja vidim sve po njezinoj faci. Prvo samu sebe ja ispljujem, najgora sam prema samoj sebi, a onda mama. Iako mama zna biti ludi obožavatelj, ali ako joj se nešto ne sviđa onda joj na faci vidiš da to ne valja', rekla je. Priznala je kako joj je uloga Tamare jedna od najdražih u karijeri. 'Jako ju volim i zabavno mi je igrati takav lik. Zadnji put sam u "Zlatnim dvorima" igrala Anu i ona je bila čisti pozitivac, bila je jedna prekrasna cura sa sela. A ovo je malo nekako zločestica koja voli ljudima zagorčavat život da bi njezin bio ljepši ali zabavno mi je', rekla je i dodala kako svaki njezin dan na setu serije 'Drugo ime ljubavi' izgleda drugačije.

'Svaki dan ima nekakvih situacija da se nasmijavamo i da je zapravo problem ući u ozbiljne scene jer je to jedna dramska serija. Nema baš puno komičnih elemenata, pa je problem što se mi između scena jako puno zezamo pa kada treba početi snimati onda to zna biti dosta veliki problem', otkrila je.

Izvor: Denis Butorac

Osim glume, Katarinina velika ljubav je modni dizajn, a njen vlastiti brend zove se Lilith by Katarina Baban.  'To se nekako spontano dogodilo u periodu kada baš nisam imala puno glumačkog posla. Bilo mi je dosadno, a ne volim da mi je dosadno pa sam odlučila upisati tečaj šivanja. Odjednom mi je to palo na pamet, krenula sam šivati i shvatila koliko je prekrasno kad nešto svoje napraviš. Jedna je stvar vukla drugu, uskoro sam upisala i školu za modu i dizajn, nakon toga otvorila svoj showroom i počela se ozbiljno time baviti', rekla je glumica koju se sjećamo i po ulozi dobre seoske djevojke u seriji 'Zlatni dvori'.

Priznala je i kako bi joj bilo jako teško odlučiti se kad bi morala birati između mode i glume. 'Mislim da bih ipak odabrala glumu. Gluma je nekako moj broj jedan izbor i ljubav tako da mislim da bih nju. Nju uvijek stavljam na prvo mjesto', kazala je i otkrila svoju veliku želju, nešto u čemu bi se voljela ostvariti. 'Voljela bih jednog dana kada budem nešto starija, jer smatram da sam ipak sad još premlada za to, barunicu Castelli definitivno odigrati', rekla je, a što se tiče planova u budućnosti, ne planira daleko unaprijed.

Katarina Baban
Katarina Baban
Izvor: Mateja Vrčković

'Narednih nekoliko mjeseci snimam seriju i radim na brendu tako da mi to dovoljno zaokupira vrijeme od 0 do 24 i pitam se kada stignem spavati. Kada prestanem snimati seriju to će mi biti šok jer ću se tada stići posvetiti samo jednoj stvari, ali onda će vjerojatno tada uletiti neka predstava ili nešto tako. Uvijek je veselo', zaključila je.

Najčitanije

Najnovije

loader