Nakon što se već neko vrijeme govori o njegovom ljubavnom životu, napokon je poznato koga ljubi nogometni trener Zoran Mamić. Iako se prošle godine govorilo da se radi o bivšoj manekenki Dariji Crnjaković, tportal doznaje da je riječ o Senki Mandić.

Naime, posljednjih mjeseci Zoranu društvo pravi atraktivna djevojka, čije ime do sada nije bilo poznato. Pridružila mu se nekoliko puta na stadionu, ali i na ostalim javnim događajima. Iako joj je Facebook profil zatvoren, spomenuti portal doznaje da je Senka neko vrijeme živjela u Dubaiju, gdje je u jednom francuskom restoranu bila zadužena za rezervacije gostiju.

Otkriveno koga ljubi Zoran Mamić
Igor Soban/PIXSELL 

Podsjetimo, Zoran iza sebe ima dva propala braka. Nakon 17 godina braka, 2010. se rastao od Vanje Mamić, s kojom ima dvoje djece, kći Ninu i sina Bruna. Drugi brak s Anom Šikić je trajao dvije godine. Nakon što je od 2016. ponovno slobodan čovjek, njegov ljubavi život česta je tema o kojoj se priča u medijima. Sudeći prema zajedničkim fotografijama i njegovom osmijehu, Zoran uživa u Senkinom društvu.