Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pobjednik 'Života na vagi': 'Volio bih se udebljati'

Autor N.R.
Autor N.R.

Ispričao nam je detaljno svoje iskustvo

Izvor: RTL

Nakon šest mjeseci mukotrpnog truda i rada, završila je četvrta sezona omiljenog showa 'Život na vagi'. Iako su svi kandidati pokazali odlične rezultate, najbolji je bio Robert Baković Roko iz Velike Gorice, koji je u show ušao sa 169,1 kg, a do finala je spao na 92,9 kg, što je 76,2 kg manje. To je gubitak od 45,1 %, čime je zaslužio osvojenih 150 tisuća kuna. Za Story.hr ispričao je svoju avanturu, koju će pamtiti zauvijek. 

Izvor: RTL

Iako nam govori kako će trebati još nekoliko dana da se dojmovi slegnu, ne skriva sreću. 'Osjećam se ponosno i sretno, da sam uz sav trud, suze i znoj došao do pobjede. Doista je to bio nevjerojatan osjećaj.  Ne događa se nešto ovakvo svaki dan', započeo je ponosan Robert koji je u finalu pobijedio Ivana Jakubovskog, Lidiju Tomić, Marina Marušića i tajnog finalista Alena Španičeka. S obzirom na to da je svaki dan razmišljao o svom putu prema zadanom cilju, odnosno pobjedi, ni ne čudi da je iz svega izašao jači.

Izvor: RTL

'Svaki dan, svaki trening imao sam jasan cilj i toga sam se držao. Nakon ulaska u finale želio sam i pobijediti. Trenirao sam svaki dan dva puta te se držao pravilne prehrane. Dao sam sve od sebe kako mi kasnije ne bi bilo žao. Moja obitelj se u potpunosti prilagodila meni i mom novom načinu života', govori nam 43-godišnjak koji je svoj uspjeh posvetio svojoj obitelji. Uz fizičku transformaciju koja je itekako vidljiva, Roko nam govori da je glava još bitnija. 'Kompletno se mijenjaš. Bez psihičke promjene nema ni one fizičke, i obrnuto', iskren je obrtnik iz Velike Gorice, koji je iz lijenog i tromog muškarca, postao pokretan, zadovoljan i poletan.

robert baković roko Izvor: RTL

Ovakav put nimalo nije lak, a to potvrđuje i pobjednik showa. Iako nikada nije htio u potpunosti odustati, priznaje da je imao krizu. 'Glavom sam još uvijek bio vani i nisam bio fokusiran. Prilikom dolaska Marija Barišića Bareta u kuću bio sam fasciniran što čovjek može napraviti od sebe. To me dosta emotivno dirnulo, ali istovremeno mi bilo snažan poticaj u ostvarenju svoga cilja', rekao je i dodao da su mu izazovi konzumiranja hrane teško padali. 'Moj apetit je isti, samo danas znam kada i u kojim količinama se nešto jede, pa mi je puno lakše. Više se ne opterećujem ako i zgriješim s redom čokolade, jer znam sutra idemo dalje. Svakako mislim da jednom tjedno treba uvesti u plan prehrane i obrok po guštu', otkriva nam što je sve naučio.

Volio bih se udebljati još pet do sedam kilograma u mišićima.

Robert Baković Roko

U spomenutim teškim trenucima, Roko je uvijek uspio pronaći motivaciju koja ga je 'gurala' do kraja. 'Najviše me motivirala moja obitelj, želja da s djecom provodim kvalitetno vrijeme. Htio sam postati otac kakvog moja djeca zaslužuju', emotivan je i priznaje da će upravo zbog toga nastaviti trenirati. 'Trudit ću se primjenjivati nove naučene navike iz kuće, trenirati četiri do pet puta tjedno te vikendom otići s obitelji na neki rekreativni izlet. Planiram se pravilno i zdravo hraniti te si vikendom priuštiti hranu po guštu', otkriva nam svoje planove za budućnost.

 U ovih šest mjeseci susreo se s mnogim promjenama, koje su mu itekako utjecale na život. Tako otkriva da je naučio da se sve može ako vjeruješ u samog sebe i da apsolutno ništa nije nemoguće. Ono čemu se najviše veseli je shopping u kojem će kupiti odjeću koju do sada nije nosio. 'Sad kad odem u trgovinu sve super stoji, doista si tada sretan i ponosan na samoga sebe. To su ona mala zadovoljstva. Danas mogu kupiti odjeću koju god želim, a ne onu na koju sam osuđen', zaključio je sretan i ponosan Roko.

Najčitanije

Najnovije

loader