Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

UPLAŠIO PUBLIKU Miroslav Ilić se počeo gušiti nakon koncerta

Autor N.R.
Autor N.R.

Nije mu bilo dobro

Izvor: Instagram (Screenshot)

U utorak navečer, jedan od poznatih srpskih pjevača, 69-godišnji Miroslav Ilić se nakon održanog koncerta požalio da mu je loše. Kad je otpjevao posljednju pjesmu za beogradsku publiku, pjevač je sišao s pozornice i počeo se gušiti. Da je uplašio mnoge, potvrdio je izvor za srpski Kurir.

'U trenutku je problijedio i požalio se da mu je loše. Djelovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvježio, a potom su ga smjestili na stolac iza pozornice, gdje ga je čekala supruga Gordana, koja se baš uplašila kad ga je vidjela takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna', govori spomenuti izvor koji dodaje da je 69-godišnjaku pred kraj koncerta postalo slabo.

Kako govori, Miroslav je oduvijek bio zdrav, a ovo mu se dogodilo prvi put. Iako su se mnogi preplašili, sudeći po svemu, pjevač je sada dobro i nema razloga za strah. Uz suprugu Gordanu, na koncertu su bili i kćerka Marija i zet Dragan Šutanovac sa sinom.

Najčitanije

Najnovije

loader