Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zagrebačka PR-ovka htjela djetetu izvaditi putovnicu, pa ju priveli

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Požalila se

Izvor: Instagram

Sarah Josipović, naša bivša manekenka i sadašnja PR stručnjakinja s pratiteljima je na društvenim mrežama podijelila nesvakidašnju, ali i prilično neobičnu situaciju. Ova je 32-godišnjakinja, naime, petomjesečnom sinčiću Maku otišla izvaditi putovnicu, ali nije očekivala da će je - privesti. 

Izvor: Instagram

Gdje se nalazi dala je do znanja fotografijom iz policijske postaje, a ubrzo je otkrila i što se točno dogodilo. 'Priveli su me dok sam djetetu vadila putovnicu, eto što radi naša policija. Kako zapaliti inbox? Nek' te privedu u policijsku postaju. Pogodili ste, zbog 'polupovišenog tona' i nepoštivanja policije. Nema veze s vađenjem putovnice, postoji pozadinska priča', otkrila je pa nastavila: 'Neki dan meni i mami jedan policajac nije dao da pričekamo parking u Petrinjskoj koji je bio zauzet, iako smo bili drugi auto iza rampe i vidjele smo da će auto izići u roku od 30 sekundi, jer bi tih 30 sekundi bile na nogostupu. Ne moram govoriti da smo prije toga napravile tri kruga i da sam išla pokupiti Maka koji je s tatom bio na Fuliranju.

Priveli su me dok sam djetetu vadila putovnicu, eto što radi naša policija. Kako zapaliti inbox? Nek' te privedu u policijsku postaju

 I tako smo mu mi pokušavale objasniti, i u tih 30 sekundi se pomaknuli tako da smo cijelom površinom bili na parkiralištu, ali on je svejedno pozvao kolegu koji je mene, iako nisam ja vozila, tražio osobnu. Ja sam pitala: 'Moju?, a on je odgovorio: 'Jok, moju'. Ja sam izašla iz auta i povišenim tonom mu objašnjavala, ali nisam ga uvrijedila. Zapisao me i to je to. I tu dolazimo do danas', napisala je Sarah te u nastavku priče otkrila kakve veze opisani scenarij ima s današnjim privođenjem. 

Naime, danas je išla malenom Maku, kao što je spomenuto, izvaditi putovnicu, i na ulazu u policijsku postaju radio je isti policajac, koji ju je pozvao na stranu i pitao misli li da je neki dan bila bezobrazna, na što je ona odgovorila da ne misli. Dotični policajac odgovorom očito nije bio zadovoljan, pa je Sarah tražio osobnu iskaznicu.

'Evo vam, ali već ste me zapisali, a žurim se jer idem s djetetom na plivanje', rekla je Sarah, međutim, policajac ju je odveo u drugu prostoriju. Njoj se to nije svidjelo te je rekla kako je situacija smiješna. Policajac je na to dodao: 'Smiješan sam vam?', na što je Sarah odgovorila potvrdno. 'Onda idete u policijsku postaju zbog vrijeđanja i omalovažavanja policije'. Iako se tome protivila, odvedena je u Policijsku postaju Centar. 

'Sjedila sam tako u postaji, on se žalio šefovima, čula sam da je rekao da razgovaram 'polupovišenim tonom'. Nakon toga izašao je i rekao: 'Izgleda da me niste dovoljno uvrijedili. Nema temelja za postupanje'. I eto, to je to. Zakasnili smo na plivanje i nismo išli', napisala je Sarah. No, to nije kraj njezine 'policijske avanture'.

'Za kraj sam pitala gospona policajca sviđam li mu se. On je uz smiješak rekao da je sve ovo pomalo bilo zbog njegovog ega, ali i jer mu je nekad malo dosadno. Eto, uljepšala sam čovjeku dan, a i tko prizna pola mu se prašta. Nažalost nije htio da napravimo selfie da ga upoznate jer sam obećala ovu zgodicu podijeliti', napisala je Sarah te za kraj pozdravila 'svog najvećeg fana iz postaje u Petrinjskoj'.

Najčitanije

Najnovije

loader