Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Omiljeni glumac razvodi se nakon 22 godine braka

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Došao je kraj

Izvor: Profimedia

Iako u braku legendarnog glumca Colina Firtha i njegove supruge, producentice Livie Giuggioli, već odavno ne cvatu ruže, par je sada i službeno objavio kako se razvode nakon 22 godine braka. Problemi u braku počeli su kada je prije dvije godine otkriveno da ga je Livia prevarila, i to s prijateljem iz djetinjstva, prenosi Daily Mail. 

Izvor: Profimedia

Ovaj 59-godišnji glumac priznao je kako njegovom braku nije bilo spasa, ali da će s devet godina mladom Talijankom, s kojom ima dva sina, Lucu i Mattea, ipak ostati u dobrim odnosima. 'Colin i Livia se razvode. Unatoč tome, održat će blisko prijateljstvo i ostati ujedinjeni u ljubavi prema sinovima. Ljubazno mole za privatnost te neće biti daljnjih komentara', poručio je glasnogovornik para. 

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, nevolje u braku počele su kada je u ožujku prošle godine Livia priznala kako je supruga prevarila s prijateljem iz djetinjstva, talijanskim novinarom Marcom Brancaccijem. Skandal je izbio 
jer je producentica tog istog ljubavnika prijavila za uhođenje. U prijavi je navela kako ju je Brancaccia počeo uhoditi 2016. godine i to tako što je prijetio i slao uznemiravajuće poruke, dok je njezinu suprugu slao njezine fotografije. Ipak, novinar je tada otkrio kako to nije istina te da je Livia sve izmislila kako bi prikrila aferu koju su njih dvoje imali prije dvije godine.

Sve se odvijalo dok su Colin Firth i ona bili razdvojeni, no o tome nisu govorili u javnosti. 'Bili smo u vezi, htjela je ostaviti Colina zbog mene. Njihov je brak bio mrtav već godinama. Moje 'uhođenje' sastojalo se od dvije poruke koje sam joj poslao nakon što je 2016. prekinula sa mnom, te jednog maila kojeg sam poslao Colinu. 

Ona me prijavila jer se bojala da ću u javnosti ispričati sve što mi je povjerila o svom braku i poslu

 Pisao sam mu o našoj vezi, i danas žalim što sam to učinio. Ona me prijavila jer se bojala da ću u javnosti ispričati sve što mi je povjerila o svom braku i poslu', rekao je tada Branccacia te otkrio kako su producentica i on u vezi bili godinu dana te da mu je u tom razdoblju ona slala stotine poruka, fotografija i video uradaka, pa čak i svoj dnevnik. Njihovu je vezu na kraju potvrdila i, sada već bivša, glumčeva supruga. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader