Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Rozga progovorila o ljubavnom statusu

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Priznala je

Izvor: Instagram

Iako se jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica, 41-godišnju Jelenu Rozgu, nakon prekida s članom dvojca 2Cellos Stjepanom Hauserom, spajalo sa 12 godina mlađim anonimnim Beograđaninom, 'šuškanja', čini se, 'ne drže vodu'. Jelena je, naime, za Tportal priznala kako trenutno 'solira', međutim, i da u tome baš i ne uživa. 

'Slobodna sam, ali da vam pravo kažem, nekako sam se ušuškala u ovo stanje. Naravno da mi nedostaje ljubav, fali mi zagrljaj, fali mi topla riječ, da mi netko kaže da me voli, da mu pripadam', rekla je glazbenica, ali i otkrila kakav ju muškarac može osvojiti. 'Mora tu biti osjećaj da ti je lijepo s nekim, da se razumijemo i volimo uvijek i u svim situacijama, i kad nestane struje, dok sjedimo uz 'šteriku'. E takav osjećaj želim pored svog muškarca', otkrila je Jelena. 

Međutim, iako u njezinom životu zasad nema posebnog muškarca, Jelena je, kaže, okružena dragim ljudima. Zaista sam sretna žena i mislim da imam krasne prijatelje, divne ljude oko sebe kojima vjerujem i koji su mi najveća potpora pored obitelji. Znam dobro primiti kritiku i volim da mi prijatelji i bliske osobe kažu: 'Ej, Jelena, brate mili, što pričaš?' ili 'Zašto si to obukla, nije ti to dobro'. Treba imati ljude koji će ti to reći, a ne one koji bi rekli, ali se boje kako ćeš reagirati na to', zaključuje Jelena. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader