Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Voditeljica doživjela stravičnu prometnu nesreću

Autor N.R.
Autor N.R.

'Nakon tog silnog udarca i okretanja samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi'

Izvor: Facebook

Bosanskohercegovačka televizijska voditeljica Maja Čengić, koja vodi emisiju 'Konačno petak', doživjela je prometnu nesreću. Na sreću, nije stradala, ali je proživjela traumu zbog koje je odlučila progovoriti. Stravičnu nesreću u detalje je opisala putem svog Facebook profila i to kako bi se obratila svim nesvjesnim vozačima.

'Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se dogodi kada voziš oprezno, 45 km/h, ne konzumiraš alkohol, nisi na telefonu i naleti pijana budala sa dva promila alkohola u krvi koja pretiče na punoj liniji i ide direktno u tebe. Nakon tog silnog udarca i okretanja, samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi', ljutito je napisala Maja koja priznaje da joj je nesreća ostavila veliku traumu. U automobilu je bila s prijateljicom Lejlom, koja je također prošla bez ozljeda.

'Bez imalo vlastite krivice mogle smo biti mrtve', nastavila je i dodala da vjeruje da je krivac već pušten na slobodu. 'Molim vas, uhapsite i doživotno oduzimajte vozačku dozvolu ubojicama na cesti', zaključila je svoju ispovijest u nadi da će se nešto u budućnosti promijeniti, kako nedužni vozači ne bi izgubili život. 

Najčitanije

Najnovije

loader