Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INTIMNA ISPOVIJEST Ivane Paradžiković

Neustrašiva TV zvijezda

 Izvor: Dražen Kokorić

Otkada je bila djevojčica, Ivana Paradžiković htjela je spasiti svijet i zauzimala se za druge, a upravo to već godinama radi zahvaljujući ‘Provjerenom’, emisiji Nove TV. Je li joj drago što se ljudi prije njima javljaju da im pomognu u rješavanju problema nego institucijama, koji su je trenuci u životu najviše obilježili i zašto sebe “goni na svim frontama”, otkriva 38-godišnja urednica, novinarka i voditeljica.

Story: Gledamo 13. sezonu emisije ‘Provjereno’. Neki taj broj smatraju nesretnim, kakav je vama?

Čini se da je nama 13 jako sretan broj. Odli­čno smo počeli i nevjerojatna se hajka digla oko prve ovosezonske emisije u kojoj smo imali ispovijest žrtve silovanja Damira Škare. Ta je priča odjeknula cijelom zemljom i na tom smo valu nastavili i iz tjedna u tjedan imamo jake, ekskluzivne priče.

Story: Kada radite na pričama poput te, znate li da će izazvati toliku reakciju u društvu?

Znam. Nedavno sam pokušala jednom od naših sugovornika objasniti zašto je važno da stane imenom i prezimenom ispred kamere i progovori o nepravdi koja mu se dogodila. Znam kakav doseg imaju naše priče i važno je stvoriti pritisak javnosti, a to se može postići samo ako pričom uspijemo doprijeti do svakog gledatelja. Ako je ispovijest emotivna, osobna, ako se sugovornici posve ogole i najiskrenije se predaju u naše ruke, sigurna sam da će u 99 posto slučajeva te priče daleko odjeknuti. Kada se stvori pritisak u javnosti, svi mediji počnu o tome govoriti i tada su promjene neizbježne.

Cijeli intervju s Ivanom Paradžiković pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 18. prosinca 2019. godine

Magazin

Royals