Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unatoč tome što misli da joj ne ide, Sandra Perković puca od ponosa

Zaslužila je

  Izvor: Instagram

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković, uzastopno je osmi put proglašena najboljom atletičarkom Zagreba, što je veliki razlog za veselje i ponos. Sretnom viješću pohvalila se na društvenim mrežama, i tako prikupila velik broj poruka podrške i čestitki. Ovaj poklon itekako je dobar uvod u blagdansko razdoblje, koje samo što nije stiglo. 'Ništa na ovom svijetu nije moguće bez hrabrosti. Pored časti, to je najveća kvaliteta jednog uma', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u svečanoj crnoj haljini, koja je isticala njezin dekolte.

Iako je to velika potvrda za njezinu karijeru, Sandra, kako prenosi HINA, i nije zadovoljna trenutnom situacijom. 'U zadnje vrijeme mi baš ne ide, ali slijede Olimpijske igre u Tokiju. U Riju smo napravili čudo, imali smo deset medalja, a ja mislim da u Tokiju hrvatski sportaši mogu osvojiti i više. Počela sam s pripremama jače nego prošlih godina, a nakon Londona i Rija ima tajne želje koje želim ispuniti u Tokiju. Samo da bude zdravlja', rekla im je.

Uz nevjerojatne sportske uspjehe, 29-godišnja Sandra pažnju privlači i modnim kombinacijama, ali i prirodnom ljepotom koja iz nje naprosto zrači. Tako je bilo i ovog puta kad su jutro nakon počeli pljuštati komplimenti na temu njezinog besprijekornog izgleda. Upravo zato, na društvenim mrežama oduševljava 116 tisuća obožavatelja. Iako ju se često pita za ljubavni život, atletičarka govori da je ona uvijek zaljubljena, zbog čega joj je lijepo u životu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image