Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ODLAZI Nećete vjerovati kamo se Slavko Sobin trajno preselio

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

A namjerava posjetiti i daleku zemlju u ženskom društvu

Izvor: Instagram

Za Slavka Sobina može se reći da je imao vrlo uspješnu godinu iza sebe. Ostvario je jednu od najvažnijih uloga u karijeri, onu u hollywoodskom remakeu kultnog filma 'Leptir', glumio je u najgledanijim domaćim telenovelama, a publiku je osvojio i svojim plesnim talentom pa su ga nagradili pobjedom u showu 'Ples sa zvijezdama'. U intervjuu koji je dao za In Magazin 35-godišnji Slavko je otkrio kako si je ostvario dugogodišnju želju i kupio kuću na selu, a i s kime se sprema na put u daleki Jordan.

Slavko Sobin Izvor: Instagram


'U ovoj godini ostvarilo mi se i više nego sam si zacrtao. Ovo je najbolja poslovna godina u mom životu, a i najraznovrsnija. Za novu godinu isto imam puno planova, jašem taj neki svoj val od pet minuta', rekao je i pohvalio se kako mu se ostvario san da živi na selu.

'Sanjam već godinama o tome. Sad se nekako poklopila da je ta kuća našla mene i da je u nekom financijskom rangu koji je prihvatljiv. Blizu Zagreba je, nije da idem u divljinu, ali je pitomiji način života kojeg sam željan', kazao je.

A Božićne blagdane rekao je da će tradicionalno provesti sa svojom obitelji u Splitu, budući da u Split rijetko dolazi. Nakon toga, otkrio je, namjerava si ispuniti još jednu veliku želju, posjetiti državu Jordan. U tome će mu društvo praviti njegova kolegica, glumica Elizabeta Brodić, a kad završe s arapskom pustolovinom vraćaju se na snimanje serije 'Drugo ime ljubavi'.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals