Nevena Rendeli Vejzović, poznato je HRT-ovo lice već 12 godina, a sada, izgleda, u profesionalnom smislu odlučila je napraviti promjenu. Naime, šuška se kako je navodno otišla s te javne televizije. Story.hr stupio je u kontakt s voditeljicom i urednicom kako bi provjerili je li to istina. 

'Odradila sam i posljednji posao u 2019.! Veselim se novim počecima i pobjedama, a vi?', napisala je znakovito na svom Instagram profilu netom prije našeg razgovora. 'Ne mogu još komentirati', poručila nam je kratko Nevena koja glasine nije niti opovrgnula niti potvrdila. Na HRT, ova 38-godišnjakinja, stigla je jako mlada, a prvi angažman bio joj je u emisiji 'Reci mi što čitaš'. Od 2007. godine postaje stalna zaposlenica te je u redakciji Zabavnog programa vodila emisije 'Hrvatska uživo', 'Život uživo sa stilom', 'Malo misto', 'Splitski festival', '30 u hladu' i 'Nedjeljom poslijepodne'.

Okušala se i u uredničkim vodama u emisiji 'Osmi kat'. Pokrenula je i vlastiti talk show 2012. godine, 'In medias res', a 2017. godine je postala voditeljica mozaično zabavne emisije #volimnedjelju. S HRT-a u posljednje dvije godine otišle su i dugogodišnje voditeljice Karmela Vukov Colić, Kornelija Benyovsky Šoštarić, Lana Banely, Jelena Pajić, Blaženka Leib i Marina Medved Pulić.