Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Kindl na Božić doživjela teški gubitak

Neutješna je

 Izvor: Marko Horvat

Božić je blagdan veselja i mira, ali glazbenici Ivani Kindl ostati će upamćen po tužnoj vijesti. Kako je 41-godišnja pjevačica i skladateljica veliki ljubitelj mačaka, jako ju je pogodila smrt njenog mačka Woodyja. O tome je obavijestila i svoje pratitelje na Instagramu, gdje je objavila fotografiju uginulog člana njene obitelji.

'Počivaj u miru najdraži Woody, prebrzo si nam otišao, iznenada, na Božić. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, teško mi je vjerovati u to. Bube moj', napisala je 41-godišnja Požežanka uz fotografiju omiljenog ljubimca. Dirnula je u srce brojne fanove, koji su joj  uputili svoje izraze žaljenja te su je pokušali utješiti.

'Nema utjehe za gubitak člana obitelji, ali utješno je barem da je živio najljepši mogući život s vama. Šaljem hug, iskrena sućut', pisali su Ivani, 'znam kako ti je. Kad sam ostao bez svog Mukija još davno, a kao da je jučer bilo', 'najbolji lijek je da odmah udomiš drugu micu, imam ih još dvoje doma'...

Ivana je na posljednji komentar reagirala i napisala: 'Imam ih još dvoje doma. No svakako ću nakon nekog vremena udomiti još nekog'. Podsjetimo, glazbenica koju smo gledali i u  HRT-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju', gdje je bila mentorica 'lovcu' Krešimiru Sučeviću Međeralu, već je dugo zaljubljena i sretna u vezi s glazbenikom Alenom Križajem. U razgovoru za Story.hr još prije priznala je da su, nakon Alena, mačke njene najveća ljubav u životu. 

'Ta prekrasna stvorenja mi uljepšavaju život godinama i nezamisliv mi je život bez mačaka. Imam ih troje doma i još toliko vanjskih mačaka, uličara, o kojima brinem', otkrila je u vrijeme dok je Woody još bio živ. Najavila je i kako će si istetovirati malu macu iza uha, čim skupi hrabrost jer se jako boji boli i igala.

Tagovi

Magazin

Royals