Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Kostelić završio u bolnici

Autor N.R.

Opasna avantura nije dobro prošla

 Izvor: Instagram

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić ovog se vikenda uputio na avanturu u Sloveniju. Iako je sve trebalo biti opušteno, završilo je nezgodom. Naime, kako je i sam Ivica na društvenim mrežama napisao, lakše je stradao tijekom pada. 

Legendarni skijaš objavio je na Facebooku video koji je snimio jedan od njegovih prijatelja, na kojem se vidi kako Ivica leži u snijegu i previja se od bolova. Do cijele ekipe slučajno je 'naletio' liječnik, koji mu je također pomogao tako što mu je jednim trzajem vratio rame na mjesto. Zbog toga što je iščašio rame, prevezen je u bolnicu. 'Tri tjedna imobilizacije i onda vježba', naredio je liječnik na licu mjesta Ivici i rekao mu da u bolnici kaže da mu je rame namjestio doktor Brencelj. 'S obzirom na to kakav je pad bio, imam sreće da sam se izvukao samo s dislociranim ramenom', napisao je Ivica uz video. 

Podsjetimo, Ivica je prije dvije godine objavio kraj karijere. Iako ne skija više profesionalno, ne skriva da uživa na snijegu. Kao što je i s prijateljima bio u Sloveniji, nedavno je uživao s obitelji u Italiji. Pokazao je da i dalje juri niz snježne padine za svoj gušt, a s njime i njegova dva sinčića, petogodišnji Ivan i trogodišnji Leon te supruga Elin. 

Magazin

Royals