Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumici zabranili korištenje aplikacije za upoznavanje partnera

Autor M.A.
Autor M.A.

Riječ je o nekadašnjem seks simbolu

Izvor: Story

Iako je devedesetih godina prošlog stoljeća glasila za jednu od najseksepilnijih žena svijeta, 61-godišnju glumicu Sharon Stone sustigle su godine pa je partnere nedavno odlučila potražiti na mobilnoj aplikaciji za upoznavanje srodnih duša. Riječ je o aplikaciji pod imenom 'Bumble' koja korisnicima pruža mogućnost odabira potencijalnih partnera na temelju njihovih profilnih fotografija. Zvuči jako jednostavno, no upravo se slavna glumica našla u problemima dok je istu koristila o čemu se ekspresno požalila pratiteljima na Twitteru.

'Upalila sam Bumble i otišla na njihovu službenu stranicu, a tamo sam tek imala što vidjeti - blokirali su mi profil', napisala je izrevoltirana glumica, otkrivši bizaran razlog zbog kojeg je dobila zabranu. 'Neki korisnici su očito smatrali da je u pitanju lažan profil, pa su me prijavili što je u konačnici rezultiralo zabranom', objasnila je Sharon upitavši potom administratore kada će ponovno moći koristiti usluge sporne aplikacije, no službeni odgovor u ovom trenutku još uvijek nije dobila.

Podsjetimo, glumica se u nedavnom intervjuu za People magazin požalila kako ju je Hollywood zaboravio otkako su joj se javili prvi zdravstveni problemi prije 18 godina. Za spomenuti magazin prisjetila se teških trenutaka, koje je trpjela dugi niz godina od strane ostalih holivudskih kolega i kolegica. Naime, glumica je cijelu filmsku industriju optužila da iznimno drsko ponašanje prema njoj, od kad je preživjela moždani udar. 'Meni je trebalo sedam godina da dođem k sebi, devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpjela sam neljubaznost i drskost od mojih kolegica pa sve do sutkinje, koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim sinovima, 19-godišnjeg Roana, 14-godišnjeg Lairda i 13-godišnjeg Quinna'. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader