Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jelena Karleuša iskreno otkrila čemu se jedino nada

Autor M.A.
Autor M.A.

Nada se da će biti sretnija u novoj godini

Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša već je nekoliko puta priznala da ovu godinu neće pamtiti po dobrome. Turbulentnu godinu obilježili su brojni skandali koji su sezali od navodne afere s Ognjenom Vranješom, brige oko braka i njezinih kćerkica, pa sve do definitivno najgore tragedije - smrti njezine majke Divne. Kako sama kaže, od te se velike prekretnice u životu dobro oporavlja, a tabloid Glossy prenio je njenu izjavu u potpunosti. 

'Ove godine sam bila jaka, sljedeće želim biti sretna. Izgubila sam majku, koja mi je bila sve u životu', priznala je pjevačica, no po svemu sudeći, čini se da konačno vidi svjetlo na kraju tunela. 'Polako se oporavljam i vrijeme je da krenem dalje, onako kako bi ona to željela', zaključila je. 'Teško je nastaviti život poslije takve žene, koja mi je bila i majka i prijatelj i najveća podrška ali svakog dana u sebi čujem njezine riječi podrške koje mi daju snagu da idem dalje', rekla je Jelena za spomenuti magazin.

View this post on Instagram

✨✨✨DIVA #mood @dejan_milicevic

A post shared byJELENA KARLEUŠA(@karleusastar) on

Budući da su blagdani vrijeme koje provodimo u društvu najmilijih, pjevačica je unutrašnjost svog doma odlučila ukrasiti detaljem koji će ju na simboličan način podsjećati na pokojnu majku. 'Ovo je prva Nova godina koju provodim bez Divne. Ona je sada moj anđeo i štiti me od zla, zato je tema dekoracije koju sam joj posvetila bila anđeo', otkrila je glazbenica.

loader