Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji seks simbol pokazao kako izgleda u 55. godini

Mislite li da se puno promijenila?

 Izvor: Profimedia

Nekadašnji seks simbol iz 80-ih i 90-ih, glumica Brooke Shields prisjetila se svog najvećeg hita koji ju je vinuo u slavu, filma 'Plava laguna', fotografijom na Instagramu koja je pokazala kako i u 55- godini života izgleda zanosno dok izlazi iz mora na tropskom otoku na kojem provodi odmor. Zahvaljući vježbanju i zdravoj prehrani linija joj je ne pati od viška kilograma, stoga ne čudi da je u opisu fotografije napisala 'Još jedna plava laguna', referirajući se na hit koji je snimila kad je imala samo 14 godina i koji je u to vrijeme bio kontroverzan zbog seksualno nabijenih scena.

No svoju prvu premijeru pred kamerama Brooke, koja je postala prepoznatljiva po gustim obrvama koje u to vrijeme nisu bile u modi, imala je sa samo 12 godina u filmu 'Pretty Baby', a danas je gledamo u kriminalističkoj seriji 'The Law and Order: Spoecial Victims Unit'. Ljubav u braku potražila je dva puta, prvo sa teniskom zvijezdom Andreom Agassijem, od kojeg se razvela 1999., a zatim sa 55-godišnjim scenaristom Chrisom Henchyjem, čiji vjenčani prsten od 2001. godine još uvijek nosi, a imaju i dvije prekrasne kćeri, 16-godišnju Francis i 13-godišnju Grier.

Brooke Shields Izvor: Profimedia

  Podsjetimo, Brook je nedavno došla u središte pozornosti zato što joj kćeri rekle da mora početi koristiti botoks jer joj lice stari. Kako Brooke zazire od operacija, nije im htjela udovoljiti. Međutim, ako djevojke ostanu uporne, mogle bi je nagovoriti, iako, gledajući njene fotografije i snimke, moglo bi se zaključiti kako joj operacije nisu potrebne.

Magazin

Royals