Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pobjednik 'ŽNV': 'Želim se udebljati, supruga mi kaže da sam presuh'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Priznao

Izvor: RTL

Prije ulaska u RTL-ov show 'Život na vagi', pobjednik ovogodišnje sezone Robert Baković, poznatiji kao Roko, sanjao je da odjene traperice ili sam navuče čarape. Međutim, izgubivši više od 76 kilograma, uz glavnu nagradu od 50 tisuća kuna, ovaj je 42-godišnjak 'osvojio' i puno više. Naime, njegov se život, priznao je, 'okrenuo za 365 stupnjeva'. Sada uživa u društvu djece i supruge, na čiji se nagovor i prijavio za emisiju. Međutim, ovaj je Velikogoričanin za RTL otkrio kako mu upravo ona kaže da se sada mora - udebljati. Govoreći o planovima za godinu koja je pokucala na vrata, Roko je otkrio kako mu je i jedna od želja 'natući' nekoliko kilograma.

'Nemam baš neke planove, osim da se malo udebljam jer supruga kaže da sam presuh. Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti. Ostalih planova nemam, osim želja da svi budemo zdravi, veseli i sretni', rekao je ovaj bivši nogometaš, koji je usput otkrio i kako se nakon drastičnog gubitka kilograma planira vratiti staroj ljubavi. 

'Nogomet je definitivno moj najdraži sport. Još uvijek se nisam vratio nogometu, ali uskoro hoću, dok malo uhvatim vremena i ritam. U novoj godini definitivno planiram krenuti na nogomet', rekao je Roko. 

Najčitanije

Najnovije

loader