Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Natjecateljica 'Života na vagi' rodila prvo dijete

Autor A.S.
Autor A.S.

Najljepši poklon

Izvor: Instagram

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', 37-godišnja Irena Štetić Andrić, rodila je prvo dijete, prenosi 24 sata. Suprug Ivica i Irena dugo su pokušavali postati roditelji, a priželjkivana beba sada je napokon stigla. Dječačić imena Vigo Andrin rodio se 30. prosinca. 

Kako je otkrila novinarima spomenutog portala, iz bolnice bi trebali izaći sutra, a maleni dječak sasvim je zdrav. 'Težak je 3860 grama i dugačak 51 centimetar.  Sutra bi tata s djedovima i bakama trebao doći po nas u rodilište. Jedva čekamo doći doma i uživati u našem obiteljskom gnijezdu', rekla je Irena.

Da je saznala najsretnije vijesti, Irena je otkrila u srpnju, a prije nekoliko dana na svom Instagram profilu opisala je kako se osjećala kada je stigla u bolnicu. 'Došlo je i naše vrijeme da se upoznamo sinčiću naš. Smjestili smo se i za manje od jednog dana doći ćeš nam na svijet, a mi ćemo se svim silama potruditi u nastavku naših života biti ti najbolji mogući roditelji. Beskrajno te vole tvoji tata i mama',  napisala je tada Irena te naglasila kako je ovo im je ispunjenje svih snova.

Par je smatrao da put do ostvarivanja roditeljstva neće biti lak , a razmišljali su i o potpomognutoj oplodnji. Međutim, dogodilo se čudo. 'Suprug se pred Uskrs vratio u Hrvatsku iz inozemstva i rekao mi je da je dao otkaz jer želi biti sa mnom. Bila sam presretna zbog toga. Iako smo mislili da nećemo moći bez potpomognute oplodnje postati roditelji, dogodilo se čudo! Na Majčin dan shvatila sam da je nešto čudno, a kako mi je kasnila mjesečnica, odlučila sam napraviti test. Možete zamisliti koliko sam sretna bila', ispričala je svojedobno Irena. 

Najčitanije

Najnovije

loader