Vojvotkinja od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle i njezin tri gdine mlađi suprug, princ Harry, blagdane provode u Kanadi, gdje uživaju sa sinčićem Archiem i Meghaninom majkom Dariom Ragland. Daleko od dvora, uživaju u miru i privatnosti, pa su prvi dan nove godine odlučili provesti u planinarenju, međutim, tamo su imali, za njih, poprilično neobičan susret, prenosi magazin People. Naletjeli su, naime, na mladi par, 29-godišnju Asyminu Kantorowitz i njezinog dečka Iliyu Pavlovica. Par je pokušavao snimiti zajedničku fotografiju, a Meghan im je prišla i pitala žele li da ih ona fotografira.

Meghan i Harry pozitivno šokirali planinare
ASYMINA KANTOROWICZ 

'Već dvije godine 1. siječnja idemo planinariti. Organizirali smo si mali izlet, i taman smo bili pri kraju te smo pokušali snimiti nekoliko selfieja s lijepom pozadinom. U tom trenutku nam je prišla žena i pitala želimo li da nas ona uslika', rekla je Asymina pa nastavila: 'Primjetila sam grupu, s njima je bila i Meghanina prijateljica koja je s njom glumila u seriji 'Suits', Abigail Spencer', rekla je. Međutim, iako je odmah pomislila kako joj je žena koja joj je prišla odnekud poznata, da se radi o slavnoj vojvotkinji, Asymina je shvatila tek u trenutku kada ih je Meghan fotografirala. 

'Veliki sam obožavatelj serije 'Suits' pa sam prvo uočila Abigail. Međutim, kasnije sam shvatila da me Meghan fotografira. Malo sam bolje pogledala i vidjela da je tu i Princ Harry! Bila je prijateljski raspoložena. Iskreno, to je bilo jako lijepo od njih, vidjeli su koliko se mučimo kako bismo napravili fotografiju. Ne bih ih ni vidjela da nam nisu prišli', rekla je. Nakon što je uslikala tri fotografije para, Meghan im je čestitala Novu godinu i otišla. 'Činila se jako sretna i prizemljena, uživala je u novogodišnjem planinarenju sa suprugom i prijateljicom. Ona i Harry činili su se jako sretni, djelovali su kao novopečeni par. Voljela bih da je Archie bio s njima', svoje oduševljenje nije krila mlada Kanađanka.  

Podsjetimo, Meghan i Harry su, odlučivši da će blagane provesti što dalje od kraljevske obitelji, podigli buru u javnosti, ali i navukli na sebe bijes dvora. No, na to se nisu obazirali. 

Meghan, naime, upravo s Kanadom ima snažne veze, jer je živjela za vrijeme snimanja serije 'Suits' u kojoj je svojedobno glumila. Jedan od prvih koji je poželi dobrodošlicu kraljevskoj obitelji u Kanadu je i tamošnji premijer Justin Trudeau, koji je na svom Twitter profilu napisao: 'Prinče Harry, Meghan i Archie, svi vam želimo tihi i blagoslovljen boravak u Kanadi. Ovdje ste među prijateljima, i uvijek ste dobrodošli', napisao je.