Domaći nogometni reprezentativac, 23-godišnji Tin Jedvaj, posljednjih je nekoliko godina u sretnoj vezi sa svojom vršnjakinjom, manekenkom Dinom Dragijom, a svaki slobodni trenutak ovaj mladi par koristi da bi putovao i istraživao svijet. Svoje zgode s putovanja pritom često podijele sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama, a posljednja destinacija koju su posjetili je država Arizona u SAD-u, gdje trenutno uživaju u netaknutim ljepotama Grand Canyona od kojih zastaje dah.

 Nogometaš se na Instagramu pohvalio fotografijom svoje djevojke ispred veličanstvene panorame nacionalnog parka, a prije toga objavio je fotografiju koja je otkrila da su doček Nove godine proslavili u klubu u Las Vegasu, u kom je glazbu puštao poznati DJ Steve Aoki. 'Ulazimo u 2020. s energijom ovog tipa ovdje. Sretna Nova svima', čestitao je nogometaš svima, uz fotografiju na kojoj se nalaze u društvu DJ-a koji je skinuo majicu se sebe.

Sportaš se, osim toga, pohvalio još jednom fotografijom, njega i Dine prije ulaska u helikopter. Iako nije napisao kamo su s njime otputovali, dalo bi se pretpostaviti da su si priuštili panoramski let helikopterom preko Grand Canyona.

 Sredinom srpnja prošle godine par je razveselio svoje fanove fotografijama iz Nizozemske, gdje su uživali u romantičnom druženju uz zadivljujući zalazak sunca. 'Sve što mi treba', napisala je atraktivna djevojka mladog reprezentativca u to vrijeme. Prije toga obožavatelji su mogli pratiti i njihove avanture u New Yorku i na krstarenju Jadranskom obalom.

Podsjetimo, Tin trenutno igra za Bayern Leverkusen na poziciji braniča, dok njegova Dina studira u Londonu na University of London, nakon što je završila preddiplomski studij Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld u Zagrebu.