Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Na dodjeli Zlatnih globusa zablistala u kreaciji Ivana Alduka

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

I svjetske zvijezde vole domaćeg dizajnera

Izvor: Instagram

Na gala večeri u Los Angelesu dodijeljene su jučer tradicionalne nagrade Zlatni globusi. Riječ je o najglamuroznijem i najvažnijem hollywoodskom događaju prije dodjele Oscara, pa i ne čudi činjenica da su brojni celebritiji dali sve od sebe kako bi 'zasjali' u punom sjaju. Kao i uvijek, svjetska je javnost jedva dočekala priliku da i ovog puta 'secira' modne kombinacije poznatih osoba. Međutim, mnogima je za oko 'zapela' zvijezda koja je crvenim tepihom prošetala u kreaciji domaćeg dizajnera kojeg obožavaju i mnoge domaće zvijezde, Ivana Alduka. Za Story.hr ovaj je renomirani dizajner otkrio tko je odjenuo njegovu kreaciju, kako je izgledao sam proces izrade savršenog 'outfita' te kako je suradnja uopće započela. 

'Novinarka i voditeljica Spectrum TV-a iz Los Angelesa, Bianca Rae, sa svojim je stilistima izabrala našu raskošnu ružičastu haljinu od delikatne čipke i svilenog, vezenog tila', otkrio je Alduk, pa nastavio: 'Riječ je o haljini koju smo prošle godine dizajnirali za našu pjevačicu Leu Mijatović i nastup na Dori, a novo je mjesto pronašla upravo u Los Angelesu kod našeg agenta i celebrity stilista.

Informacije nikada nemamo do samog početka eventa jer se zvijezde često predomisle oko toga što odjenuti

 Znao sam da se nešto događa po ovome pitanju, ali informacije nikada nemamo do samog početka eventa jer se zvijezde često predomisle oko toga što odjenuti', rekao je dizajner, koji je otkrio da su ovu raskošnu haljinu ručno izrađivali i vezli i više od stotinu sati, što je, kaže, odlika visoke mode. 'Rezultat je divan i 'fitting' je odrađen maestralno, što je meni uvijek jako bitno. Na dan naše božićne večere sam dobio znakovite informacije da se 'fitting' radi za nešto veliko. To nešto na kraju je doista ispalo jako bitno jer je crveni tepih Zlatnog globusa izvrsna prilika svakome dizajneru za reklamu' rekao je Alduk. 

Međutim, nije Bianca Rae jedini svjetski celebrity koji se odlučio upravo za modne kombinacije našeg dizajnera. 'Dan prije Zlatnih globusa, glumica Azie Tesfai, poznata po ulogama u serijama 'Supergirl' i 'Jane the Virgin' odabrala je raskošni azurno-plavi model za humanitarnu večeru neprofitne umjetničke udruge The Art of Elysium, kao i američka reperica, koja je izvrsno iznijela transparentnu crno-puder haljinu', govori Alduk te otkriva kako je suradnja s američkima celebrityjima uopće počela. 'Suradnja sa stilistima počela je na njihove doista brojne upite prije dva mjeseca i rezultatima i samim reakcijama smo izuzetno zadovoljni', zaključuje Ivan Alduk. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader