Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON DVA PROPALA BRAKA Otkrila što najviše voli kod 17 godina mlađeg

Priznala

 Izvor: Story

Iako iza sebe ima dva propala braka, jedan od najpoznatijih modela na svijetu, 46-godišnja Heidi Klum, u srpnju prošle godine izrekla je sudbonosno 'da' svome trećem mužu, glazbeniku Tomu Kaulitzu. Nakon niza razočarenja, Heidi je sa 17 godina mlađim odabranikom napokon pronašla 'treću sreću'. To je potvrdila i magazinu People, za koji je izjavila da je, otkako se udala za Toma, puno sretnija osoba.'Prvi puta imam partnera s kojim mogu u svemu raspravljati, nekoga s kime mogu dijeliti obveze koje svi imamo u životu. Prije sam u svemu bila sama. Tek sada znam što znači imati partnera', rekla je Heidi. 

Podsjetimo, jedna od najljepših žena na svijetu, kako su je mnogi prozvali, iza sebe ima propali brak s glumcem Ricem Pipinom, za kojeg je bila udana od 1997. do 2002. godine. Tri godine kasnije, sudbonosno je 'da' Heidi izrekla glazbeniku Sealu, no taj je brak propao prije pet godina. Iz braka s ovim 56-godišnjakom manekenka ima četvero djece: 15-godišnju kći Leni, 10-godišnju Lou,15-godišnjeg sina Henryja te dvije godine mlađeg Johana.

Njezina veza s mlađahnim pjevačem u središtu javnosti našla se u veljači 2018. godine, kada je otkriveno kako ljubi 17 godina mlađeg Toma. 'On je najljubaznija, najbrižnija i osoba puna ljubavi. Prava sam sretnica. Ne znam kada sam posljednji puta bila ovoliko sretna. On je zaista divan. Možda je to zbog toga što je Njemac, pa se dobro razumijemo. Za sada je sve savršeno', rekla je tada Heidi za magazin People. No, sve je, čini se, i ostalo savršeno jer se par u prosincu iste godine i zaručio. Kod matičara su se vjenčali u veljači prošle godine, a romantična je ceremonija održana prošlog ljeta u Italiji. 

Tagovi

Magazin

Royals