Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

POTVRĐENO Harryja su maknuli iz kraljevske obitelji

Autor M.A.
Autor M.A.

Više im ne pripada

Izvor: Profimedia

Osmi siječnja ostat će zauvijek zapamćen kao dan kada su Meghan Markle i princ Harry odrekli se obnašanja kraljevskih dužnosti te tako okrenuli leđa kraljici Elizabeti koja je duboko tradicionalna žena. Nesretna kraljica za svojevrsnu je izdaju saznala putem medija, a koliko ju je ta odluka povrijedila potvrdilo je i za britanske medije izvor blizak dvoru. U skladu s razvojem događaja nastupile su određene promjene i u čuvenom muzeju Madame Tussauds.

Izvor: Profimedia

Naime, iako je voštani Harry dosad bio smješten pored ostalih članova kraljevske obitelji, zaposlenici muzeja su ga zbog kontroverzne odluke kojom se odrekao statusa 'starijeg člana', ekspresno uklonili s uobičajenog mjesta. 'Kako reagira ostatak svijeta tako smo iznenađeni i mi viješću da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupaju s dužnosti kao 'stariji članovi' kraljevske obitelji. Od danas Harryjeva figura više nije izložena s ostalim članovima kraljevske obitelji', izjavio je direktor muzeja Madame Tussauds, Steve Davies, koji ipak ističe da je riječ o cijenjenim eksponatima koji će ostati u muzeju, ali na nekom drugom mjestu.

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, iako je ovo prvi put da je Harry odvojen od ostatka kraljevske obitelji isto se ne može reći za njegovu suprugu koja je izgon dobila i proteklog ljeta o čemu je svojedobno progovorio spomenuti direktor muzeja. 'Bez obzira na to što je sad pripadnica kraljevske obitelji, Meghan i dalje vodi život na moderan način. Mi u muzeju želimo pokazati taj njen neovisan celebrity status. Nije nužno da će tamo ostati zauvijek, ne razdvajamo naš zaljubljeni par. Samo omogućujemo da se Meghan neko vrijeme druži sa svojim celebrity prijateljima', objasnio je 61-godišnji Steve Davies, koji je voštanu figuru supruge princa Harryja premjestio u dio s njezinim slavnim prijateljima, glumcem Tomom Hardyjem, supružnicima Beckham te glumicom Priyankom Coprom, koji su, između ostalog, bili gosti na kraljevskom vjenčanju.

Izvor: Profimedia
loader