Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica u suzama o mentalnim problemima s kojima se bori

Autor N.R.
Autor N.R.

Slomila se i zabrinula mnoge

Izvor: Screenshot YouTube

Linda Robson britanska je 61-godišnja glumica koja je poznata po ulozi Tracey Stubbs u sitcomu 'Birds of a Feather', ali i kao jednu od voditeljica televizijske emisije 'Loose Woman', koja se jednom tjedno pojavljuje i diskutira o odabranim temama. S te pozicije nestala je krajem 2018. godine i od onda se nije vraćala. No, sada se ponovno pojavila i ispričala svoju priču kroz suze. Otvorila je dušu i progovorila o mentalnim problemima s kojima se bori posljednjih 18 mjeseci. 

Započela je priznanjem da se iza kulisa borila s anksioznosti, depresijom i opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Kako je rekla, sve je to počelo nakon što je imala lošu reakciju na jednu tabletu koju je popila. 'Prestala sam piti vino i povećala dozu tableta za spavanje. Kako mi to nije pomagalo, otišla sam po drugo mišljenje stručnjaka. To što mi je dao samo je uzrokovalo depresiju i anksioznost. Uz to, moj OKP postao je sve intenzivniji', ispričala je i slomila se. 

Da nešto nije u redu s njom primijetila je i njezina kolegica Nadia Swahala, koja je s njom jednom prilikom putovala na Ibizu. 'Mislile smo da se boriš s demencijom. Jako smo se zabrinule. Gledale smo te kako brzo gubiš kilograme i pomislile kao da se dogodio neki 'klik' zbog kojeg si se počela gubiti', ispričala je Nadia koja se uistinu bojala za Lindu. 

Kako i sama Linda kaže, nakon što je shvatila što se događa, potražila je liječničku pomoć i sada se osjeća bolje. Na kraju same emisije slomila se i zaplakala, zbog čega je zaslužila zagrljaj njezinih kolegica Stacey Solomon, Nadie Sawalhe, Jane Moore i Kaye Adams, koje su se cijelo ovo vrijeme dok Linde nije bilo brinule za njezino zdravstveno stanje.

Tagovi

loader