Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zvijezda serije 'Azra': 'Dok nisam bila poznata dečki mi nisu prilazili'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Zvijezda nove turske serije ‘AZRA’ odrasla je u Rusiji, gdje se ludo zaljubila u umjetnost. No onog pravog, u kojeg se želi zaljubiti zauvijek, tvrdi ova 21-godišnja ljepotica, još nije uspjela pronaći

Izvor: Story Press

Prije devet godina u jednom sam trgovačkom centru bila u dječjoj igraonici i gledala predstavu s Djedom Mrazom iz prvog reda. Prišao mi je čovjek prerušen u Djeda Mraza i rekao da sam jako slatka i da bi me mama trebala upisati u agenciju za dječje manekene. Tako sam zahvaljujući agenciji počela glumiti u serijama - otkrila je 21-godišnja glumica Alina Boz koju od prvog dana 2020. pratimo u novoj turskoj uspješnici ‘Azra’, gdje je s Alpom Navruzom utjelovila glavnu ulogu. Glumci otprije poznati po ulogama ljubavnika u seriji ‘Fazilet i njezine kćeri’ i buntovnice iz serije ‘Tuđi život’ ovaj će se put naći u ponešto drukčijim ulogama kojima će osvojiti gledatelje već u prvim epizodama.

Alina Boz Izvor: Story Press


- Serija donosi priču o djevojci Azri kojoj se u jednoj noći život potpuno preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti. Ona u Americi studira želeći postati kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se nakon povratka u jednoj noći sruši cijeli svijet, uputi se u nepoznato s mlađim bratom Mertom - govori glumica koja je ljubav prema umjetnosti razvila još kao vrlo mala.
- Majka mi je Ruskinja, a otac turski doseljenik iz Bugarske. Živjela sam do sedme godine u Rusiji. U kući se uvijek govorilo ruski. Kako je u Rusiji zanimanje za poeziju i književnost poprilično rašireno, tako sam se i ja brzo zainteresirala za neke oblike umjetnosti kao što su slikarstvo, kiparstvo, balet te klizanje na ledu i plivanje. Zbog očeva posla doselili smo se u Istanbul. Kada sam došla u Tursku, počela sam pohađati satove plesa i ići u kazalište - otkriva.

Alina Boz Izvor: Story Press


Iako je gluma njezina prava ljubav, Alina je upisala srednju zrakoplovnu školu jer je dugo željela biti pilotkinja.
- Osim glume i pilotiranja, jako me zanima i psihologija. Volim proučavati emocije i pomagati ljudima da se pravilno nose s njima - ističe zelenooka ljepotica koja je prije dvije godine izjavila kako nema sreće u ljubavi, a iako je u Turskoj proglašavaju jednom od najseksepilnijih glumica, trenutačno je slobodna.
- Nemam nikoga, ali ponekad dobijem poziv za izlazak. Dok još nisam bila poznata, dečki mi uopće nisu prilazili, a sada se to promijenilo. Dečki obično pošalju poruku preko Instagrama. Dečko koji me može zavesti treba biti zreo. Ne mora biti savršeno građen, ali poželjno je da bude tamnokos - zaključila je Alina čije vrijeme tek dolazi.

Tagovi

loader