Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Meghan Markle potpisala prvi unosni ugovor

Autor M.A.
Autor M.A.

Vratila se u glumačke vode

Izvor: Profimedia

Iako su prije samo dva dana kao jedan od ključnih razloga zbog kojih se odriču kraljevskih dužnosti naveli financijsku neovisnost, nitko nije ni pomislio da će Meghan Markle već danas potpisati unosan ugovor s jednom od najvećih produkcijskih kuća na svijetu, prenosi londonski tabloid Times. 

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Naime, vojvotkinja od Sussexa pristala je posuditi svoj glas za Disney, dok će produkcijski div u zamjenu za njenu vokalnu izvedbu donirati novac udruzi za zaštitu slonova. Iako u ovom trenutku još uvijek nije poznato za što će točno Meghan posuditi glas, Disney je potvrdio da će prijeko potrebna sredstva uplatiti ustanovi Elephants Without Borders. Svakako treba istaknuti da spomenuti tabloid nije naveo izvor ovih informacija, a vojvotkinja  i njena glasnogovornica još uvijek se nisu oglasile o natpisima koji su počeli kružiti medijima. 

Meghan Markle Izvor: Profimedia

Ipak, ovakav potez supruge princa Harryja ne bi trebao čuditi s obzirom na činjenicu da je prije stupanja u brak dobro zarađivala kao glumica, zbog čega je upoznata s načinom na koji filmska industrija funkcionira, pa ovo predstavlja svojevrsni povratak u formu. Ako je vjerovati magazinu Celebrityz Meghan je ovim potezom zaradila 80 tisuća dolara, što je oko pola milijuna kuna. 

Tagovi

loader