Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pobjegao vozač osumničen za smrt Šabana Šaulića

Autor A.S.
Autor A.S.

Ne zna se gdje je

Izvor: Instagram

Vozač i turski državljanin, 35-godišnjiAlsin Leventkoji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić i njegov klavijaturist Mirsad Kerić u veljači prošle godine, nestao je iz grada Güterslohu, gdje je donedavno živio, piše Kurir. Levantov odvjetnik nije htio javno otkriti gdje se turski državljanin trenutno nalazi, a razlog su brojne prijetnje smrću koje mu svakodnevno upućuju brojni Šabanovi obožavatelji.

Suđenje za ovaj slučaj još nije počelo i nitko ne zna razlog za odugovlačenje procesa, a nestanak osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće dodatno komplicira sudski proces. Prema pisanju njemačkih medija, sve u vezi s osumnjičenim drži se u tajnosti jer iz suda nitko ne želi komentirati postupak koji je u tijeku.

Šaban Šaulić Izvor: Instagram

'U međuvremenu, kako se priča, on više ne živi u Güterslohu. Direktor Okružnog suda u tom gradu nije imao odgovor na pitanje zašto se toliko dugo čeka na početak suđenja', piše njemački portal NW i dodaje.

'Suđenje će biti održano, ali je pitanje kad će se to dogoditi. Prošlo je pola godine od podizanja optužnice, a još uvijek nije poznat datum suđenja koje se s pažnjom čeka u Srbiji. Državni tužitelj problem u kašnjenju početka procesa vidi u Okružnom sudu u Gütersloh, a dodao je da je obitelj postala 'nestrpljiva' jer ubojica još nije došao pred lice pravde', navode strani mediji.

Šaban Šaulić Izvor: Instagram

Prema podacima koje je istraga do ovog trenutka utvrdila, Leventa se sumnjiči za nemarnu vožnju kojom je ubio dvije osobe. Budući da je vozio pod utjecajem alkohola, izgledno je kako će se raditi o zatvorskoj kazni. Nalazi obdukcije ne ukazuju na to da Šaban i njegov klavijaturist nisu bili vezani', objavili su njemački mediji.

Podsjetimo, u sredinom veljače prošle godine na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. Šabanu je zbog nesreće puknula srčana aorta, a od zadobivenih ozljeda, preminuo je u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije.

loader