Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Prodaje svijeću s mirisom svoje vagine

Autor I.G.
Autor I.G.

Može se kupiti po cijeni od 500 kuna

Izvor: Profimedia

Nakon što je završila sa snimanjem Netflixove političke drame 'The Politician', 47-godišnja američka glumica Gwyneth Paltrow, odlučila se povući iz glume te posvetiti vlastitom lifestyle wellness brendu 'Goop', a posljednjim proizvodom koji nudi na stranici breda izazvala je lavinu reakcija. Naime, riječ je o svijeći koja miriše poput njezine vagine, a može se kupiti po cijeni od 75 dolara, odnosno, 500 kuna.


Kako prenose strani mediji, glumica je svijeću osmislila sa stručnjakom za mirise, Douglasom Littleom, s kojim i inače surađuje, a naziv je, kako kaže, smislila slučajno, kad je mirisala neku mješavinu mirisnog bilja i pomislila te rekla na glas kako 'baš miriši kao njena vagina'. Inače, na službenoj web stranici brenda stoji kako će ovi mirisi potaknuti fantaziju i zavođenje, a riječ je o kombinaciji geranije, citrusnog bergamota, cedrovine i damask ruže.


Inače, brend Goop, koji je Gwyneth osnovala 2011. godine, predstavlja se kao 'mjesto na kojem se može pronaći sve što treba modernoj i ekološki osviještenoj ženi' - od hit modnih komada i netoksičnih beauty proizvoda, jaja od žada za vaginu, preporuka za restorane, pa do svijeće s mirisom vagine.

Izbor Urednika

Royals