Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Izgubila tromjesečnog sinčića, a detalj s pogreba slama srce

Autor A.S.
Autor A.S.

Najveći strah svake majke

Izvor: Instagram

YouTube zvijezda Brittani Boren Leach, prije otprilike dva tjedna, podijelila je na Instagramu tragičnu vijest kako je na božićni dan preminuo njen tromjesečni sinčić Crew. Što je najgore, čini se kao da je smrt bila ničim izazvana. Sada je 29-godišnjakinja otkrila nove detalje vezane za gubitak koji ju je shrvao. 

Dječačić imena Crew svijet je napustio samo nekoliko mjeseci nakon rođenja, a njegova majka na svom Instagram profilu otkrila je koliko je bilo teško oprostiti se od njega, ali i što su mu spremili u lijes da ga 'čuva u raju'. 

'Koliko bih htjela da je ovo fotografirano danas. Sve bih dala da ga ponovno držim u naručju', napisala je Brittani uz fotografiju s bebom. 'Pokopali smo ga u haljinici napravljenoj od moje vjenčanice, s najdražim igračkama njegove braće i umotanog u ovu njegovu omiljenu nosiljku s fotografije. Razmišljam, tko će ga bolje u njoj dok ja ne dođem ondje, od Isusa?', napisala je. 

Podsjetimo, Brittani je na Božić stavila Crewa na spavanje, a kad se vratila da ga provjeri, više nije disao niti reagirao. 'Proživljavamo noćnu moru, a ja umirem iznutra. Molim vas, molite se za moju bebu. Ovo ne može biti istina', napisala je neutješna majka. Potom je objavila dirljive fotografije iz bolnice na kojim se vidi kako je Crew spojen na aparate, dok se njegovi roditelji mole za njegov život. No, već u nedjelju navečer objavila je tužnu vijest kako su izgubili bitku za Crewow život i kako će donirati njegove organe kako bi spasili živote četiriju beba.

'Crew će sutra ići u operacijsku dvoranu i možda će tako spasiti živote troje ili četvero beba. Večeras upijamo svaki trenutak s njim, kupajući njegovo tijelo, grleći ga, voleći ga', napisala je Brittani, koja je sa suprugom otvorila GoFundMe profil na kojem se prikuplja novac za roditelje koji prolaze slične tragedije. Nadali su se da će prikupiti 100 tisuća dolara, ali već sada su prikupili i nekoliko puta više od tog iznosa, javlja Mirror.

Najčitanije

Najnovije

loader