Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NAPRAVILA KAOS Majka starlete jedva stajala na nogama

Autor A.S.
Autor A.S.

Kakva majka, takva kći

Izvor: Profimedia

Dina Lohan, majka glumice i starlete Lindsay Lohan, uhićena je proteklog vikenda zbog vožnje pod 'utjecajem'. Sve se dogodilo u blizini njezina doma na Long Islandu, a policija u izvješću nije htjela točno otkriti pod utjecajem čega je bila, prenosi Yahoo News.

Izvor: Profimedia

Uhićenje se dogodilo u 18.30 poslijepodne u nedjelju, nakon što je 57-godišnjakinja svojim automobilom udarila u drugi i pobjegla. Tamošnja policija potvrdila je kako je Dina odbila testiranje na alkohol kao i na droge, a uhićena je nakon što ju je vozač čiji je automobil udarila pratio i prijavio policiji kao i dojavio njezinu lokaciju. 

Izvor: Profimedia

Inače, ovo nije prvi puta da je majka glumice uhićena. Dina je tako 2013. godine u krvi imala dvostruko više alkohola od dopuštene količine te je vozila 40 kilometara po satu više od dopuštene brzine. Oduzeta joj je vozačka dozvola te je morala odslužiti 100 sati dobrotvornog rada. 

Izvor: Profimedia

Njezina najstarija kći, 33-godišnja Lindsay, također je imala mnogobrojne okršaje sa zakonom - od vožnji pod utjecajem alkohola sve do pljački. Od 2015. godine, glumica se smirila te više nije radila probleme. Što se tiče njezine majke, nijedan od njezinih odvjetnika nije se oglasio o incidentu, a njezino pojavljivanje na sudu očekuje se u nedjelju. Težina kaznenih tijela je takva da joj prijeti godina ili više dana u zatvoru i velike novčane kazne. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader