Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ZNA SE Justin Bieber otkrio kada će postati otac

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Napokon

Izvor: Instagram

Iako se početkom prošlog mjeseca počelo šuškati o tome kako je supruga kanadskog miljenika žena Justin Biebera, 22-godišnja Hailey trudna, i to nakon što je snimljena kako se drži za trbuh, manekenka je tada to oštro negirala. Rekla je, naime, da u bliskoj budućnosti ne namjerava proširiti obitelj sa 25-godišnjim glazbenikom. Međutim, čini se kako Justin ima drugačije planove. U prijenosu uživo na Instagramu, pjevač je, naime, otkrio kako on i supruga obitelj planiraju proširiti nakon njegove nadolazeće turneje koja počinje 14. svibnja, a završava 26. rujna. Dakle, prinova bi u obitelj poznatog para mogla doći jako brzo. 

'Razvalit ću ovu turneju. Ja i ti, putujemo oko svijeta. Onda, nakon turneje, imat ćemo bebu', rekao je pjevač u prijenosu uživo supruzi koja je sjedila do njega. 'Možda, za nekoliko godina', spremno je odgovorila Hailey koja, čini se, ne dijeli Justinov entuzijazam. 

Inače, ovo nije prvi puta da je Justin izjavio želju kako želi dijete s Hailey, s kojom je u braku od rujna 2018. godine. U studenom prošle godine, čestitajući supruzi 22. rođendan, pjevač je na Instagramu napisao: 'Sretan rođendan ljubavi!. Zbog tebe svaki dan želim biti sve bolji čovjek. Način na koji živiš svoj život je privlačan. P.S. Ti me pokrećeš na sve moguće načine. Iduću sezonu bebice'. No, i prije toga je glazbenik javno izrekao želju da ima djecu s Hailey, a već je otkrio i kako bi najradije prvo dobio kćerkicu nakon što je ljetos sa suprugom bio u Disneylandu. 'Obožavam izlaske s tobom... Jednog dana ću imati tata-kćerkica izlaske... ništa ne kažem da će to biti uskoro, nije da mi se žuri. Samo želim uživati u tebi s tobom još neko vrijeme', napisao je Justin tada na Instagramu.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader