Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zalili je izbjeljivačem, zaključali u kupaonicu, pa opljačkali

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Traumatično iskustvo

Izvor: Instagram

Eve Ryan, 24-godišnja irska manekenka, doživjela je ovih dana šok od kojeg će se još dugo oporavljati. Naime, nakon što je pri povratku iz grada ušetala u svoju kuću u Dublinu, tamo su ju dočekala šestorica naoružanih pljačkaša, piše Daily Mail. 

'Kada sam se popela stepenicama našla sam se oči u oči sa šestoricom provalnika. Stavili su mi nož pod vrat i odvijače ispred očiju. Bacili su izbjeljivač na mene i pitali me gdje stoje novac i nakit. Nakon toga su me oborili i vukli za kosu te odveli u maleni toalet bez prozora, gdje su me zaključali', stravične scene opisala je Eve, koja je, dodaje, provalnike molila da ne ozlijede njezinu baku koja boluje od demencije, a koja se u trenutku pljačke nalazila u svojoj sobi.

'Nikada se nisam toliko bojala', priznala je manekenka koja je zaključana u toaletu provela čak 20 sati. Tijekom zatočeništva je, kaže, bila očajna, pa je čak razmišljala o tome da iskopa rupu u zidu kupaonice. Alarm se oglasio kada je na posjed stigla njezina teta, koja je čula vriskove. Pomoću susjeda ona je razbila ulazna vrata kuće, međutim, lopovi su pobjegli. 'Bio je to najbolji trenutak u mom životu. Zahvalna sam što se provalnici nisu približili mojoj baki i što nisu ozlijedili moje pse', zaključila je manekenka koja je, srećom, prošla neozlijeđena. 

Tagovi

loader